18994  2. 11. 2010 12:39:10

Řekněte mi, co mam dělat já?

Dobrý den. Chtěla bych se taky poradit (V článku "Ženská ješitnost" jsem to já, ta bezcitná mrcha neochotná spolupracovat) S svým přítelem jsme 2 roky spolu, a celý ty dva roky pocituji jeho slabou osobnost, je smířený s tím co má, nechce svuj život nejak měnit. Nemá žádné cíle, priority, pořád jen fňuka jak jsou ostatní zlí, bezcitní a nechápavý vč. mně. S jeho maminkou to taky neni žadný med, nemá mně ráda kvuli tomu, že jsem ukrajinka (do oči mi to řekla) a zda se ji, že mně muj přítel živí (je v insolvenčním řízeni a ještě 4 roky bude brát životní minimum!! jeho mama to sami) je mi 19 let já pracuju při studiu, delam co se dá abychom si vyžili a nestěžovali si, ale jeho maminka utratí veškerou výplatu v Mobelixu a druhy den po vyplate si od nas jde pujcit, pak nám to po výplatě vrátí a za 2 dny je u nas zas!! Mám já to zapotřebí? Ale já nevim co mám dělat? ROzcházet se nechci, ale žit ve společne domacnosti začíná být čim dál tim težší!! Mluvit s nim to jednim uchem tam druhym ven!! Navíc proti nemu nesmí být nic řečeno, protože pak je zle!! Jsem v koncích!!

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Chcete riešenie no zároveň si sama odpovedáte, že ani rozhovor, ani rozchod nepomôžu a ani ich nechcete. Neviem čo napísať viac. Vy ste v koncoch, to je evidentné, no otázka je, či chcete niečo meniť a tým myslím radikálne. Napíšte si pozitíva vzťahu a negatíva a sama sa rozhodnite, či v takomto napätí sa oplatí žiť alebo radšej bez priateľa, ale možno o to slobodnejšie a šťastnejšie.

Komentáře uživatelů ...

2. 11. 2010 13:44:29
Nepoznám kladné stránky Vášho vzťahu,ale podľa toho čo píšeš je to obojstranné trápenie.V takomto vzťahu nevidím svetlo na konci tunela.Zatiaľ to vyzerá že máš na viac ako takto prežiť svoju budúcnosť.Máš iba 19,život pred sebou,neviem čo Ťa viaže k priateľovej rodine..ale záleží len na tebe..(ja som mladú ukrajinku ešte nevidela,ale vraj sú to pekné ženy)
3. 11. 2010 19:41:40
Dobrý den asi tohle slyšet nechcete ale taky jsem začínala vztah s takovýmto typem a dnes se kvůli tomu rozcházíme,pokud vám to vadí ted nezmění se to .Já to vydržela 15let a čekala že se to změní a ono nic.Držím palce at se rozhodnete co nejlépe.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy