19012  2. 11. 2010 20:43:47

Biely výtok, mám vyhľadať lekára?

Dobrý večer. Chcela by som sa vás opýtať na 1 otázku. Už týždeň aj niečo mám biely výtok, bez zápachu, nesvrbí ani nič. Jeden deň ma to aj svrbelo a dala som si macmiror 100. Chcela by som sa vás opýtať čím to môže byť. A ešte jedno, že beriem aj ATK. Prosím vás mám v piatok zájsť radšej ku gynek. ? :( prosím je to súrne!

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ momentálne nemáte ani výtok, ani pálenie ani svrbenie, nie je nutné vyhľadať lekára. Ale ak sa problém objaví znovu, tak lekára vyhľadajte skôr ako začnete samoliečbu. Pretože ak si do pošvy dáte vaginálny čípok, tak sa potom prípadné kultivačné vyšetrenie môže tým zmeniť, vyjde falošne negatívne a ostanete bez liečby.

Komentáře uživatelů ...

3. 11. 2010 0:29:56
Také sem ho měla a pomohl mi candibene (tobolky) Buď se prodává po 6 kusech v balení nebo 3 kusy v balení. Je to na kvasinky a volně prodejné. Nejsem doktorka, jen tu říkám radu z vlastní zkušenosti. V příbalovém letáčku bylo napsané, že se právě používá při výtoku, který nesvrbí, nezapáchá a je bílé konzistence.
3. 11. 2010 17:38:54
aha ďakujem vám obidvom. Mno ja sa chystám aj tak v piatok ku gynek. na vyšetrenie. Uvidí sa čo ten nato povie a podľa toho si zoberiem lieky. ďakujem ešte raz.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky