19032  3. 11. 2010 13:39:52

Podvedl mě s bývalou

Můj přítel 27, jsem (já 20)s ním 4 měsíce, stále ještě bydlí se svou bývalou, s kterou má dvouletou holčičku. Na začátku našeho vztahu mi řekl, že už s ní nic nemá, že ho podváděla, že už s ní nechce být. Později jsme s přítelem provedli jeho bývalé to, že jsme spolu spali u něj doma(byli jsme oba opilí) - byla tam také ona. Další den se sebrala s malou a odjela za rodiči.

Řekla mu, že se stěhuje. Vzala mu téměř všechny peníze, co měl z výplaty a promrhala je. Asi o týden později se vrátila. Od té doby jsme měli od ní peklo. Neustále se mnou snažila manipulovat (říkala mi, jak s Tomem spali dneska apod.), hrála si na super paničku apod. Neustále se nade mnou povyšovala. Od té doby co se vrátila jsme si hledali různé příležitosti, kde spolu spát, ale teď když je venku zima, trávíme spolu čas hlavně u něj doma. Jeho bývalá nám to sice ztěžuje, a snaží se, ale občas u něj doma přespávám a spíme spolu. K tomu ještě má můj přítel kvůli ní problémy s exekutorem a s penězi.

S přítelem jsme se domluvili, že když mě podvede, řekne mi to, že to bude lepší, než když mi to neřekne a já se to dozvím od někoho jiného. Tak si před měsícem a půl měla jeho bývalá narozeniny, pozvala jsem ji večer do hospody, kde jsme byli už s přítelem. Řekla mi, když byla napitá, že se spolu dnes vyspali. Já ji odvětila, že už to řekla tolikrát, že ji neveřím. Poté ještě tu noc mi přítel řekl, že jí chtěl udělat radost a že se to zvrtlo, tak se spolu vyspali.

Omluvil se mi. Já s ním spím dále u něj. Mám však pocit, že už nic není jako dříve. Trápím se tím. A hlavně když je můj přítel velice hravé povahy a já jsem u něj doma, někdy se stane, že po ní vyjede a začne jí lechtat. Vadí mi to. Ale neřekla jsem mu to. Řekl mi, že mu to se mnou může vyjít, že si mě chce vzít. A jeho bývalá občas prohodí, že se spolu vyspali apod. Mám mu vůbec věřit? Jde to vůbec? A všera mi ještě k tomu přečetl erotickou sms, kterou dostal z netu, jenomže já ji nepsala a jeho bývalá taky řekla, že ne. Tak kdo teda?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Musíte priateľa mať veľmi rada ak ste ochotná takúto neistotu vydržať. Nevera zatrasie každými základmi akéhokoľvek vzťahu a u Vás som si nie istá, či ste si ich vôbec stihli vybudovať. Pýtate sa, či mu máte veriť a ja sa pýtam, či by ste v takomto vzťahu chceli žiť ďalej? Dôvera nie je o tom, že ja sa priznám, keď ťa podvediem! Len ospravedlnenie by naozaj nemalo stačiť. Skúste porozmýšľať prečo ste s priateľom spolu. Nie len kvôli tomu, ze ho ľúbite, ale čo Vám vzťah prináša. Až tak si odpovedzte či ste ochotná mu občasné milostné aféry a podvádzania akceptovať.

Komentáře uživatelů ...

3. 11. 2010 14:17:53
zucastnujes sa na jeho osobnom hareme...posli ho kade lahsie...mas 20 mas este vela casu najst si ineho
3. 11. 2010 14:27:28
7. řádek chyba: Chtěla jsem napsat v té závorce: říkala mi, jak s ním spala dneska apod.
4. 11. 2010 21:52:32
Slecna, sorry, ale cely vas vztah je nevyzrety. Vas partner este musi dospiet, zahrava sa s vami. Majte hrdost! Nebudte naivna, samozrejme, ked mu to pride vhod, vyspi sa s manzelkou, je predsa chlap a ako sa hovori, muz nemysli rozumom, ale.....
5. 11. 2010 8:36:53
Ona není jeho manželka. A naivní asi jsem.
5. 11. 2010 8:42:47
Jeho bývalá se má brzy stěhovat za svým nynějším přítelem. Ale jedno co nevím, zda s ní spal znovu, nebo ne. Snažím se nedělat unáhlené závěry. Jsem ještě mladá na to, abych věděla, co dělat. Nevím, co si o tom myslet.
14. 12. 2010 18:11:24
Holka zlatá,na vašem místě takového chlapa pustím k vodě a to okamžitě.Stojí vám toto vůbec za to?Jste mladá a věřte že na vás čeká někde ten pravý.
26. 12. 2010 0:39:52
laska je slepa a mladost naivna, ale skonci to, kym si neznicis zivot, ved si predstav, ze by si s nim otehotnela.
26. 12. 2010 0:41:55
to vidno ze si mlada, vtedy clovek robi vela chyb, ale ty sama vie ze tento vztah nie je spravny. skonci to, taky chlap v realnom zivote nestoji za nic.
16. 8. 2011 18:09:58
7let mam pritele-ted uz vlastne ne.Kdyz jsem se s nim rozesla,nenapadlo ho nic jineho,nez se vyspat se svou manzelkou a odůvodnil to tim,ze chtel zkusit,zda to bude jeste fungovat.Upresnuji-celou dobu tvrdil,ze s ni nespi,doma je to k nevydrzeni apod.ze me miluje,nemuze beze mne byt a nezvlada to...cha,cha...je tohle vubec laska nebo neco podobneho???Pochybuji...neni mozne preci z minuty na minuty na nekoho zapomenout,kdyz Vam celych 7let toto tvrdi...
asiedel1
10. 2. 2014 23:13:34
čo sním ešte robíš..!!!? ja si myslím že si neni v poriadku !!zapoj trochu hlavu !!
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy