19033  3. 11. 2010 13:40:07

Bolest varlete - pravého

Dobrý den, byl jsem 2x u urologa s bolestí varlat po vyšetření důkladném hmatovém i sono mi bylo sděleno, že se nic neděje a že mám nosit těsné spodní prádlo? Mám i problémy se zády mohlo by to být i od páteře způsobeno? Prosím odpovězte mi zda by to mohlo být od zad nebo je to i jiná příčina a co bych měl dělat? Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ž máte nisiť tesné prádlo? To snaď nie! To skutočne vhodné nie je a veľmi nepriaznivo tesné spodné prádlo vplýva na vašu plodnosť. takže tesné veci nie sú vobec zdraviu prospešné. Či to máte ze zad, to neviem posúdiť, ale možné to je. Pokiaľ vám 2x lekár/ odborník zhodnotil váš zdravotný stav za dobrý, tak tomu skutočne tak je.

Komentáře uživatelů ...

4. 11. 2010 21:02:20
Ano lékař urolog poprvé u lékaře v ordinaci na urologii a po týdnu když jsem přišel na kontrolu urolog nebyl v ordinaci a byl jsem vyslán s bolestí do nemocnice na urologii,tak znovu po vyšetření mi bylo sděleno že problém není,že prý takové bolesti v mém věku se dějí často,moc děkuji za váš čas a za vaši odpověd,a ještě jednu otázku bych měl pokud mám ejakulaci jednou do týdne mohou varlata bolet i z toho?je mi 28 let moc děkuji za odpověd.
Kacenka [Porodní asistentka]
5. 11. 2010 13:46:08
No optimálne je mať styk aspoň 3x týždenne. Doporučujú urológia. Skúste to, či to nebude lepšie. Rovnako je podstatné akú spodnú bielizeň nosíte. Nemla by byť tesná.
5. 11. 2010 20:13:34
děkuj iještě jednou za odpověd a za váš čas :)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot