19079  4. 11. 2010 11:56:25

Mal som biely výtok po styku

Po nechránenom pohlavnom styku som mal biely výtok z penisu, bolo to asi pred dvoma rokmi. Na žiadne vyšetrenie som nebol a v priebehu tých dvoch rokov sa ten výtok ešte objavil dvakrát. Aká to môže byť pohlavná choroba? Je možné to zistiť aj vyšetrením moču? Pomôže mi ciprofloxacín? Ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Už som vám na otázku raz odpovedala, tak vás prosím nevkladať rovnaké otázky viac krát. Keďže z technických dôvodov nemáme funkčné vyhľadávanie odpoviem vám ešte raz. Pohlavné choroby sa dajú vyšetriť z krvi, moču a steru z močovej trubice. pokiaľ si chcete nechať urobiť testy, mal by ste sa obrátiť a urológa, alebo venerológa.

Komentáře uživatelů ...

5. 11. 2010 5:37:46
Po dvoch rokoch je už akákoľvek liečba ťažká. Myslím si ale že nešlo o pohlavnú chorobu, skôr ste prekonal zápal a ten sa vám opakuje. I tak by ste mal navštíviť urológa a nechať sa vyšetriť. I prekonané neliečené zápaly môžu narobiť dosť problém.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie