19085  4. 11. 2010 13:36:10

Problém s vyvrcholením

Zdravím. Potřeboval bych radu. Nevím čím to, ale po třičtvrtě hodiny vydatného sexu necítím ani nejmenší náznak pro vyvrcholení. Přítelkyně mi už dává najevo že se jí to nelíbí. Chtěli bychom miminko ale tohle nám v tom brání. Neporadil by mi někdo jak to mám udělat, abych došel na vrchol v kratší době při sexu. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako to je s vami pri masturbácii? Vtedy s vyvrcholením nemáte problém? Ak nie, tak problém treba hľadať v technike súloži a ak pri styku vôbec vyvrcholenie nedosiahnete, tak jednoznačne doporučujem vyhľadať pomoc urológa a sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

4. 11. 2010 14:05:53
Normálně ejakuluje muž během několika minut. Pokud při masturbaci ejakuluje normálně nebo za kratší dobu, tak provádějte styk dobu, jak vyhovuje partnerce. Pak ať vás dodělá rukou, před ejakulací opět zasuňte penis. Případně vás může partnerka masturbovat nějakou dobu před stykem, aby došlo ke zkrácení doby soulože. Pokud neejakulujete ani při masturbaci, tak vyhledejte pomoc lékaře - urologa nebo přímo specialisty na andrologii.
4. 11. 2010 14:19:03
Při masturbaci mi to trvá minutu, při sexu po třičtvrtě hodině nic, ani náznak. Přítelkyně odmítá při sexu masturbaci, to je hlavní důvod proč se obracím s pomocí sem. Pokaždé náš sex skončí tím že se naštve a dál nepokračujeme. Velice mě to mrzí a vubec nevim co dál...
4. 11. 2010 14:33:47
Zkuste se jí vysvětlit, že masturbace je běžná a všeobecně přijímaná praxe. Většina mladých žen masturbuje partnera ráda, pokud to některé vyloženě nebaví, tak i v tomto případě pro to mají plné pochopení. Ve skutečnosti ráda partnera vyhoní i dosti 45letých žen. I tak, můžete styk přerušit, pak během pár desítek vteřin se masturbujte sám, až budete cítit, že přijde ejakulace. Tu proveďte do vaginy partnerky. Vysvětlete jí, že to je kvůli otěhotnění. Při běžném sexu by šlo provádět podobně, jen po styku byste odešel do koupelny se "umýt" a detaily by partnerka vůbec nemusela znát.
4. 11. 2010 14:58:36
Chce-li vaše paní děťátko, tak pro to musí taky něco udělat, ikdyž se jí to nelíbí. Nechť si uvědomí, že porod bude mnohem těžší a bolestivější než chvíli příštímu tatínkovi hýbat s předkožkou.
4. 11. 2010 15:10:46
Možná by partnerka měla navštívit nějakou psychologickou poradnu. Masturbaci partnera považuje za normální 99% žen, většina ji i bez problémů provádí. Spíš ženám vadí, pokud muž sleduje u počítače stále porno, masturbuje a sex s nimi zanedbává. Masturbace a orální sex mají své místo nejen během menstruace či v šestinedělí. Pokud nejde o exhibicionistické vnucování, tak masturbace muže kupodivu zajímá i lesbické ženy. Vím o případu, kdy oplodnění bylo sice přes injekční stříkačku (soulož strikně odmítaly), ale obě ženy se zájmem sledovaly, jak muž masturbuje, aby jim sperma poskytl. Dárcovství zde proběhlo pro jistotu vícekrát, aby došlo k oplodnění. Přitom šlo o ženy, které by nikdy nepřipustily styk s mužem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie