19088  4. 11. 2010 15:22:54

Občasná bolest varlat

Dobrý den, mám 19 let, u levého varlete mám větší počet menších jakoby žil a poté jako kdyby směřovali nad horní okraj varlete a tam je taková větší žilka a té když se dotknu nějak víc tak to zabolí. To samé se stává, když si při pohlavním styku má partnerka hraje s varlaty a nějak ostřej chytne to levé nahoře. Již ve 13ti letech jsem měl převrácené levé varle, myslíte, že by to mohly být pořád nějaké dozvuky nebo jsem se dočetl o varikokéle, tak nemohla by to být ona? Na levém varleti jsou takové značnější zelené žíly. Návštěvy urologa se celkem bojím, tak se tu obracím na Vás. Předem děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno, môžu to byť dozvuky z torzie/otočenia semenníka. Ale pokiaľ ste mal určitý čas pokoj a neboli žiadne bolesti ani problémy, tak by som jednoznačne doporučila vyšetrenie u urológa.

Komentáře uživatelů ...

5. 11. 2010 5:34:32
Určite toho urológa vyhľadajte. Váš stav sa môže časom zhoršovať a bolesť zväčšiť. Zahodte predsudky, ide o vaše zdravie a nechajte sa vyšetriť. Verte, že podobných prípadov rieši veľa. Prekonajte strach i ostych, to len prvý krát sa blbo cítime.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot