19126  5. 11. 2010 15:17:46

Ejakulácia "na holo"

Dobrý deň, mám 13 rokov a keď masturbujem tak dokážem mat ejakulaciu len ked mam slipy a tepláky na nohách. Ejakulaciu v tom pripade dosiahnem dost ľahko, staci si len s rukou suchat penis a postupne zrychlovať, ale to chcem dosiahnut bez veci, tak to nejde, nedosiahnem orgazmus. Viete mi prosim poradit ako dosiahnut elakujaciu na holo? Mám si nieco pustit na pc alebo sa mam vyzliect uplne? Ďakujem za rady.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Musíte to len sám vyskúšať. podľa mňa ste sa len na oblečenie a takýto spôsob masturbácie veľmi upriamil a v sugeroval ste si, že len takto to dosiahnete. To určite tak nie je. Možno máte strach, keď budete vyzlečený, že vás niekto uvidí a takto keď máte veci na sebe, nikto nič vidieť nemusí. Takže zabezpečte si súkromie a doprajte si čas a verím, že aj vyzlečený dosiahnete rovnaké uspokojenie, ako s oblečením na sebe.

Komentáře uživatelů ...

5. 11. 2010 16:18:47
Tohle si musí každý vyzkoušet sám, co mu vyhovuje a co ho nejvíc vzrušuje. Jsi dost mladý, časem to půjde se odblokovat. Chyba je možná v tom, že tě sice vzrušuje být při tom nahý - to je normálka, jenže zároveň máš strach, aby na tebe někdo nepřišel, proto se nemůžeš plně uvolnit. Zkus to v zamčeném pokoji, bude to beze stresu. Ale mohu-li radit, na PC a nějaké porňáky se při tom vykašli. Porno jen kazá vkus. Musíš zapojit hlavně svoji bujnou fantazii. Tak si to užij, pionýre!
5. 11. 2010 16:18:51
Na PC žádnou erotiku (ani jinde) sledovat nesmíš. Možná by stačilo ho tolik nehonit. Po 2-3 dnech abstinence bys byl možná mile překvapen, jak ejakuluješ.
5. 11. 2010 16:22:25
K první odpovědi. Rodiče zpravidla netolerují, aby se 13 letý syn v pokoji zamykal. Masturbují všichni kluci, a stejně tak snad každý zažije, že jeho matka přijde do pokoje, zrovna když to dělá. S tím není třeba se trápit. Poprvé to je možná trapné, ale nemá cenu se zamykat. Když to matce, přijde blbé, bude klepat. Když jí to zas tak vadit nebude, tak vejde a bude zvyklá, že tam je syn nahý s postaveným červeným penisem. Možná se pak hoch nebude stydět před dívkou, když se bude seznamovat se sex. životem.
5. 11. 2010 16:39:12
Masturbace do kalhot mi přijde jak největší barbarství. Penis je v prádle a ošacení mačkán, nemá dosti místa. A k masturbaci patří i pohled na vlastní genitál. Nemluvím vůbec o ejakulátu, který pak zůstane v prádle, prosakuje do kalhot. Je to i cítit. Ať se dotyčný naučí masturbovat bez kalhot, po masturbaci by mělo být samozřejmé, že si dojde do koupelny a apoň dolní část těla a břicho si osprchuje. Pokud nemá doma menší sestru, tak může rovnou nahý pak přejít do koupelny, máma si prostě zvykne.
5. 11. 2010 17:33:08
K 5.11.2010 16:39:12 : To už rovnou je lepší masturbovat pod sprchou nebo hezky ve vaně v ne moc horké vodě. Mydlení celého těla je skvělá příprava. A což teprv později, až jednou bude mít dívku, tak vzájemné mytí pod sprchou - to je ta správná předehra. /// Ne vždy a všude je však k dispozici koupelna. Pak musí stačit otřít ejakulát do kapesníku - pochopitelně, že do něj pak nebudeme utírat nos. Ovšem nejromantičtější je to v lese - válet se před tím v trávě, v mechu - a tam bohužel vodovod nemají.
5. 11. 2010 17:47:23
ok tak dakujem za rady!skusim nieco z toho...
11. 11. 2010 15:20:43
mal som tento isty problem v mladosti.Mne pomohlo ked som sa uplne vyzliekol a na ruku som si natiahol ponozku.Zo zaciatku hrube lyziarske a postupne som presiel na mamine tapky.neskor som si to uz robil "s cisarovymi novymi satami" a tak to robim do dnes.
15. 11. 2010 16:25:25
heey aj mne to pomohlo s ponozkami na ruke,preco je to tak??
antonio
2. 1. 2011 14:02:17
sakra, nemuzete to nechat na holky to honeni??!! NE,NE,NE. do pradla se to nedelá!!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie