19132  5. 11. 2010 17:57:59

Červené tečky na žaludu

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat o jaké onemocnění se jedná. Začalo to jednou "tečkou" a za dva dny jsem měl osypaný celý žalud. Nesvědí to ani nebolí. Děkuji

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Červené tečky na žaludu

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ vám to nespôsobuje žiadne problémy, tak to môže byť len podráždené, alebo alergická reakcia napr. na nový sprchový gél, prací prášok alebo aviváž. Doporučila by som kúpeľ v repíku vždy po večernom kupeli. Do hrnčeka si pripravíte odvar z repíka a na 5 až 10 minút si penis do neho ponoríte. Bude vhodné pokiaľ to pôjde držať penis v suchu a na vzduchu so stiahnutou predkožkou. Pokaiľ vám ani toto nepomôže, skúsila by som antimykotickú masť. kúpite v lekárni bez predpisu.

Komentáře uživatelů ...

5. 11. 2010 20:14:06
Určitý zánět, zejména v oblasti předkožky a žaludu, je běžný. Nesmí ovšem být často. Co doporučit, zvolnit sexuální aktivity a podněty, často oplachovat předkožku a žalud čistou vodou. Vhodné je nechat i žalud na vzduchu, tj. pokud předkožka vzadu neškrtí, tak ji nechat staženou dozadu. Pokud se toto objeví jen občas, tak to je zcela normální. Pokud byste s tím měl potíže hodně často, pak asi navštívit urologa. Navrženým řešením bývá obřízka.
6. 11. 2010 13:19:39
Velice děkuji,lékaře navštívím

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot