19201  7. 11. 2010 17:42:55

Zahnutý penis

Ahoj, je mi 16 let a ještě jsem neměl pohlavní styk. Chtěl bych to už zkusit, ale bojím se, že se mi ma přítelkyně vysměje, protože ho mam zahnutýho. A zaroveň bych se chtěl zeptat jestli může ovlivnit pohlavní styk můj zahnutý penis a jestli to holce nemůže ublížit. Děkuji předem za radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na vašu otázku sa veľmi adekvátne vyjadriť nedá, pretože ste neuviedol ako je penis ohnutý, či do strán (doprava alebo doľava), čo by vobec nebol žiadny problém. Mnoho mužov má podobný "problém" ako vy a pri styku to vobec nie je prekážkou. Ale ak pri erekcii smeruje penis na dol, tak to už problém je, rovnako závisí od uhlu sklonu. Takže ja vám osobne doporučujem skúsiť pohlavný styk a ak sa po ňom objaví nejaký problém, tak ho budete až potom riešiť. Zbytočne si nerobte stres z niečoho, čo skutočne nemusí byť v skutočnosti žiadny problém.

Komentáře uživatelů ...

7. 11. 2010 18:20:46
ak nie je ohnutý až moc,nie je žiaden problém,ublížit by jej to nemalo.
7. 11. 2010 19:03:21
Ste ohľaduplný voči svojej priateľke. Ale obavy by boli na mieste len pri veľkom zahnutí keď vlastne ani k styku sa nedá pristúpiť. Určite to váš prípad nie je.Určité zahnutie má každý, a môže môže byť rôznym smerom. A obavy o výsmech nemusíte mať. Pri vašom zbližovaní si určite vaša partnerka nebude nič premeriavať a vaše zahnutie bude posledné čo bude všímať ak si ho vôbec všimne.
7. 11. 2010 19:28:51
Z vašeho dotazu se nepozná, jestli už máte na mysli konkrétní přítelkyni nebo budoucí vysněnou. Každopádně až se přítelkyně odhodlá dovolit vám jít s ní do bostele, bude už znát 1000+1 vašich dobrých vlastností, pro které vás má ráda. Že je jeden z vašich údú trošku do obloučku ( a, ostatně, kolik ztopořených jste už viděl a kolik z toho jich bylo jak pravítko?? :D) na tom jejím hodnocení nic nezmění. (Zdeněk)
9. 1. 2011 5:05:41
ja ho mam trochu taky zahntyho ale pritelkini to nevadia a je mi 13

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie