19241  8. 11. 2010 12:24:36

Občas nedosiahne ejakuláciu

Mám priateľa, s ktorým spolu žijeme asi rok. Náš sex je krásny, ale priateľ má niekedy problém s tým, že nevie dosiahnuť ejakuláciu. Nevieme, v čom môže byť problém, pretože je to len niekedy. Pýtala som sa ho, či nemá nejaký psychický problém, ale vraj je všetko OK a veľmi po mne túži. Mňa to ale trošku trápi.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Určite to každého napadne, že asi bude v niečom problém. Treba ale zistiť ako to je s dosahovaním orgazmu/ ejakulácie keď len masturbuje. Pokiaľ vtedy funguje všetko ako má a nemá ani s erekciou ani s ejakuláciou žiadny problém, tak pri styku to bude asi len psychického pôvodu. Pokiaľ ale s dosahovaním ejakulácie/ orgazmu má problém už aj pri masturbácii, tak to bude vážnejší problém a bolo by vhodné to riešiť za pomoci urológa.

Komentáře uživatelů ...

9. 11. 2010 6:03:01
Jestliže píšete, že váš sex je krásný, tak to znamená, že orgazmu dosahuje, jenže "nasucho". Pokud neplánujete děťátko, tak by to nemuselo vadit. Jenže normální to u dospělého člověka není, takže by se asi měl nechat vyšetřit urologem.
9. 11. 2010 16:05:04
On ani pri klasickom styku nemá ten problém stále...iba niekedy. Väčšinou je to OK. Práve preto nevieme v čom je problém.....

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie