19275  9. 11. 2010 9:53:19

Rychlá ejakulace při pohl. styku.

Dobrý den. Je mi 25 let. Pohlavně žiji od svých 18ti. Již na začátku mého pohlavního života jsem trpěl předčasnou ejakulací jak při styku, tak při orálním sexu. Nicméně za těch 7 let se doba ejakulace při orálním sexu prodloužila až na několik minut, tudíž s tímto problém nemám. Při styku dochází k ejakulaci stále předčasně. Zpravidla to bývá nejpozději do jedné minuty po zasunutí penisu do partnerky. Už jsem vyzkoušel veškeré techniky ke změně návyku a prodloužení doby ejakulace, ale nic se nezměnilo. Dle mého názoru se jedná o návyk. Mé bývalé parnerky se k tomuto problému stavěly různě. Pro jednu to bylo na obtíž, jiné to naopak vyhovovalo, neboť jsem se ji naučil uspokojit i jinými způsoby. Momentálně ale partnerku nemám a mám obavy, jak to přijme ta další. Partnerku uspokojit umím. Jde mi spíše o požitek vlastní. První vyvrcholení si moc neužiji a pokud partnerka nesvolí k dalším hrátkám a mému druhému či třetímu vyvrcholení, které se již prodlužují, můj požitek není takový, jaký bych si ho představoval.

Dle mého názoru se v mém případě nejedná o předčasnou ejakulaci způsobenou věkem či obavami při styku, ale spíše o návyk. Jsou v našich lékárnách či sexshopech nějaké znecitlivující či částečně znecitlivující přípravky, jejihž dočasné užívání by můj problém odstranilo? Nebo alespoň prodloužilo styk na několik minut?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Problémom s predčasnou ejakuláciou sme sa venovali už niekoľko krát, preto by som vám rada odkázala na staršie dotazy v sexuologickej poradni v sekcii ejakulace. Tam okrem odborných rád, dostanete rady aj od laickej verejnosti. Existuje znecitlivejúci gél, ktorý sa vždy musí používať s kondómom. Či bude fungovať aj u vás, tak to teraz nezistíte, keďže partnerku momentálne nemáte. Tento problém by som riešila na vašom mieste aj sa u novej partnerke opäť objaví a to už konkrétne za pomoci urológa. Osobne si myslím, že problém bude vo vašej psychike a veľkom vzrušení, ktoré nedokážete zatiaľ vedome ovládať.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie