19314  10. 11. 2010 10:21:43

Jak se odnaučit onanii?

Je mi 14 a masturbuji asi á 2 dny. Vždycky jsem nažhavený a nadržený jak přehrada, koukám se někam uklidit a nemyslím a nesoustředím a tam si udělám - trochu to zacuká a vyteče a já mám pak děsnej pocit, že je všechno špatně a že jsem čunej. Ale za den či za dva dny musím zas a nepomůžu si, ale vím že zas pak budu rozhozenej. Dá se to nějak odnaučit, jako třeba kouření nebo pití a nemusí se do ústavu?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ masturbovať nechcete, tak nemasturbujte!!! Stačí len pevná vôla. Pokiaľ masturbovať nebudete, telo si pomôže samo a to polúciou, nočným výronom. Na masturbácii nie je nič zlé a vôbec sa to nemusíte cítiť previnilo. Ak masturbujete jeden krát za dva tri dni, to je normálne a dokonca telu prospešné. Na tom nič zlé nie je!

Komentáře uživatelů ...

10. 11. 2010 10:35:44
Nemusíte sa liečiť nebojte sa. To čo po vás telo žiada je prirodzené, súvisí to s vašim dospievaním. Týmto spôsobom sa váš organizmus vybúri, ukľudní. Tak ako píšete. Ak by ste to nerobil, i to sa dá (budete sa premáhať) telo si nájde náhradu v nočnej polúcií. To, že sa obviňujte vyplýva z nepoučenia. Myslíte si, že robíte niečo ZLÉ. Nie je to pravda. Všetko prebieha normálne tak ako u iných mladých mužov. Ak i tak budete trvať na obmedzení týchto aktivít, je nutné sa ZAMESTNAŤ - športom a inými rôznymi aktivitami. Vyhýbať sa samote a príležitosti si to urobiť. Celý proces masturbácie sa ukľudní keď si nájdete dievča a budete žiť sexuálnym životom vo vzťahu. (No niekedy i tu muži pokračujú, ale to je o inom.) Vy ste v poriadku a nevyčítajte si to. Nič zlé, ani nekalé nerobíte.
10. 11. 2010 11:10:50
Musíš mít pevnou vůly. Dej se do skautu a nauče se ovládat se. My takové špatnosti neděláme ani drogi a nekouříme.
10. 11. 2010 13:24:20
Masturbace je rozšířená, udává se, že masturbuje 99% chlapců i mužů. Lékaři, psychologové i pedagogové dnes masturbaci spíše doporučují. Ale měla by být v rozumné míře. Jednou za 2 dny, to není nijak zvlášť často. Pokud ovšem chce masturbovat méně, jde se tomu naučit. Naplánuj si za 3 dny, to by neměl být problém. Postupně by šlo omezit ještě o trochu více. Chceš-li masturbaci omezovat, tak si ji nespojuj s dalšími příjemnými věcmi. Místo ležení na posteli dělej např. ve stoje nad vanou v koupelně apod.
10. 11. 2010 17:23:46
Není to ok. Proč mám po masturbaci vždycky tak blbej pocit a sem votrávenej? Jako že je všechno blbý. Někdy se mi i trochu motá hlava a jsem slabej, klepou se mi kolena.
10. 11. 2010 17:36:16
Po masturbaci určité negativní pocity být můžou. U dospělých mužů bývá běžně únava po sexu, usnou. Další dráždění penisu nesnáší, je pro ně velmi nepříjemné. Pokud ti masturbace způsobuje negativní pocity, tak ji omez. S masturbací přestat zcela dokáže málokdo, ale omezit ji takový problém není.
10. 11. 2010 18:19:09
Zdravím tě, co popisuješ, je úplně normál. Důvod, proč máš tu kocovinu po ukojení, je jednoduchý: Nemáš ještě dost vyvinuté pohlavní orgány, možná je potřeba, aby v žilách kolovalo víc testosteronu (mužský hormon), aby člověk prožil po koitu to slastné uvolnění a příjemnou únavu. No, teď jsem možná urazil tvoji mužskou ješitnost, ale nic si z toho nedělej - když už ejakuluješ, je všechno na dobré cestě. Už brzy to budeš prožívat tak, jak se má - ne jako kocovinu ale jako uvolnění a příjemnou únavu.
13. 11. 2010 15:07:42
Všetci sa tu snažíte dokázať, že je to normálne... Je to podľa mňa hlúpe, keď predstavujete masturbáciu ako niečo, čo robí 99% mužov a preto to je ok. Nie je to podľa mňa nič prirodzené. Práve naopak je to len znamením našej naviazanosti a neschopnosti sa ovládať. A práve to, že chalan s tým chce bojovať, znamená, že si uvedomuje problém, ktorým skutočne masturbácia je. A vôbec nečakám, že mi dáte za pravdu... ale masturbácia je ako ľahká droga,ktorá môže prerásť k obrovskej závislosti na sexe... už nie sexe plnom lásky medzi dvoma osobami, ale sex pre sex samotný.
18. 11. 2010 17:21:05
to je najlepsia cinnost na svete a ty sa to chces odnaucit? SMUTNE
17. 1. 2011 21:20:38
Tiez sa priklanam k nazoru, ze masturbacia nie je prirodzena a aj preto mas po tom zly pocit. To, ze 99% mozov masturbuje je len dokazom toho aka je navykova, nehovori o tom, ze je normalna. Ja som tiez mal zly pocit sam zo seba, ale da sa to obmedzit a nakoniec aj prestat. Mne sa to podarilo.
14. 3. 2011 15:32:17
masturbovat je to nejhorsi je to jako droga a jeste navykova ja nebudu masturbovat nikdy a doporucuju se to odnaucit, zabavy a vzruseni existuje i pri jinych vecech...Premyslejte
8. 5. 2011 20:39:49
masturbácia je vážne navyková. Predstavte si chalan ktorý ma v sebe plno hormonov. poviem Vám že istotne masturbácia nieje pozitívna pre vsťahy môže ich ničiť a to čo si tam ty kámo písal že máš zlý pocit potom tak ja sa vážne nechcem len tak ozývať ale je možné že to je svedomiektoré v každom z nás drieme a predsa dáva najavo len to že sú ludia ktorí sa túžia ovládať a počul som také hláška masturbuj lebo odstranuješ staré spermie sorry (smiech) načo slúži polúcia, výrony a ktomu ešte vstrebávanie spermií po ich odžití okolo jedného mesiaca? čo je neprospené pre organizmu odide samo z organizmu ale psychyka bohužiaľ tak nefunguje tá je natom práveže opačne tá nas bude ubíjať. a ludí ktorí majú pre tieto veci určité morálne zásady alebo nechcem to tak nazvať ludia ktorí majú zvolené vyžšie dobro vo svojom živote tak tí budú takéto veci pociťovať ako zlý stav. a poviem Vám porno je jednou z velkých drog.
24. 5. 2011 20:12:48
jeto bbost jeto prirozene
Petickertogeorkop
2. 3. 2012 22:37:27
Haha musim se priznat to same at mi to rekne kdokoliv jaky koli clovek treba i doktor treba i chuck norries vzdy budu mit ten jebnutej pocit z toho...!!!
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie