19327  10. 11. 2010 14:29:39

Neudržení erekce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám problém s udržením erekce, je mi 24 let. Dlouho jsem byl předtím bez přitelkyně (4 roky) a ted mám novou a když dojde k zasunutí, tak mi ochabne penis. Nevydrží snad ani minútu. S masturbací problém není. Při předehře s partnerkou, líbáním, orálním sexem atd je erekce silná, ale když zasunu tak jde erekce pryč. Přijde mi v tu chvíli jako bych byl málo vzrušený, přitom mě přitelkyně hodně přitahuje a celou dobu co jsem s ni na sex myslím a jsem nadrzenej. Navštívil jsem urologa a ten mi udělal vyšetření a nic nezjistil, řekl mi že je to ve psychice a napsal mi cialis, prej mi s tim ze začátku pomuze. Tak jsem to zkusil, ale vysledek byl stejný, nevím co mám dělat abych o ní nepřišel, jsem do ni zamilovanej az po usi. Děkuju za radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak v takom prípade by bolo vhodné obrátiť sa na sex. psychológa. ten vám pomôže odblokovať stres, ktorý v podvedomí zažívate, keď ste s priateľkou a preto sa objavuje problém s udržaním erekcie. Je to riešiteľný problém, takže sa obávať nemusíte. Chce to len čas a spoluprácu vás obidvoch, vás aj vašej partnerky. Nový vzťah po takej dlhej pauzy je vždy tak trochu stresujúci.

Komentáře uživatelů ...

10. 11. 2010 23:10:46
Přítelkyně to pochopí, vysvětlete jí problém. Že jste potentní, to vidí při masturbaci nebo orálním sexu. Nakonec i to je něco, co je určitým sexuálním stykem, i když při tom nejsou stimulovány přímo genitálie partnerky. Ale je dosti žen, které soulož stejně neuspokojí a víc jim vyhovuje orální sex nebo ruční stimulace od partnera. Během doby půjde určitě i styk normálně. Pocit, že nesmíte selhat, ten vede často právě k tomu selhání. Pokud partnerka uvidí snahu, tak i když nepůjde vše hned ze začátku, tak bude myslím shovívavá.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie