19329  10. 11. 2010 15:09:21 - leila

Prečo ma to pri masturbovaní nevzrušuje?

Mám 13 rokov a chcela by som sa opytať, ze preco ked masturbujem nikdy ma to nevzruši? Chcela som sa opytat že ci je mozne ze to robim zle alebo je snád nato nejaky iný dôvod? Ďakujem za odpoveď, :)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Zrejme tvoje telo, ešte nepotrebuje zažívať niečo také, čo sa bežne masturbáciou pociťuje. Nie si zrejme ešte na to fyzicky ani psychicky pripravená. Telo si samo povie, čo chce a čo mu je príjemné a čo nie. Nemusíš masturbovať len preto, že o tom čítaš, počuješ, alebo že to robia aj tvoje kamarátky. To skutočne NIE je nutné! A rovnako problém môže byť aj v tom, že to ešte neviete.

Komentáře uživatelů ...

10. 11. 2010 15:33:15
Pokud ti masturbace není příjemná, tak není nutné, abys ji dělala. Ta se dělá právě proto, že přináší příjemné pocity. Když zatím nic nemáš, tak to neřeš. Nemá smysl masturbovat proto, že to dělají jiné dívky a kluci. Tělo si o masturbaci řekne samo, až budeš mít její potřebu, bude ti to velmi příjemné.
leila
10. 11. 2010 15:48:45
okej diki moc aj som si myslela :D
10. 11. 2010 18:54:10
Před lety se uvádělo, že masturbuje 98% chlapců a 50% dívek. Muž nedokáže nemasturbovat, i kdyby stokrát chtěl. Ženy a dívky, když chtějí, tak dokážou s masturbací bez potíží přestat. Dnes masturbuje dívek i dospělých žen více, ale možná proto, aby se cítily emancipované. Pokud ti masturbace nic neříká, nemusíš jí dělat. Je dobré si ji zkusit, než začneš sexuální život s mužem. Jinak, pokud ji nepotřebuješ, tak se jí nezabývaj. Vlastně je možné i začít sex. život bez větší masturbační zkušenosti. U mladých žen je docela běžné, že při sexu nic zvláštního necítí, je to v pořádku a změní se to samo časem.
11. 11. 2010 10:20:01
Nejde o to masturbovat, aby si mala prijemne pocity, ale masturbovat po tom ako zacnes mat prijemne pocity - vyvolane napr pohladom na nieco vzrusujuce!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie