19362  11. 11. 2010 9:55:57

Bezradná zo spánku ročnej dcérky

Prosím pomôžte. Už treti den, sa moja, inak kludna dcerka v noci budi asi 20krat. Už som bezradna, vycerpana, potom nervozna. Doteraz to nikdy nerobila. Plienku ma suchu, max spapa trosku čajika, ale nic na tom sa nezmeni, ak nieco, prosim napíšte radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na detskom spánku sa čokoľvek mohlo podpísať. Pokiaľ ste za tie tri dni na nej nenašla iné zmeny správania, papá a hrá sa normálne, tak to môže byť aj zúbkami, čo je v tomto veku úplne normálne a nebojte sa nebude to trvať bežne. Nemá teplotu, alebo nie je inak chorá? Podľa mňa to nič vážne nebude a že je to bežné a stáva sa to!

Komentáře uživatelů ...

7. 6. 2011 17:33:43
možu jej ras zubky aj moja mala ked mala rok tak jej zacalo ras viac zubov naraz prestala mi papat tuhu stravu a len mlieko alebo kasu bala som sa ze mi prestane prospievat. A tiez sa mi budila v noci s obrovským placom. Skuste malinku dajako zabavyt oblubenou hrackou alebo ist s nou do inej miestnosti,skuste jej pomasirovat brusko ukludnuje to babatka. Teraz ma moja 14mesiacov a rastu jej spodne stolicky tak to znovu prezivame. Treba hlavne vydrzat aj ked pri placucom a mrzutom babatku je dost tazke.
JTina
19. 12. 2013 10:39:08
Mám podobnou zkušenost, zřejmě zuby, ale teď i rýma, takže 20 x za noc vzhuru uplně standard :-( Doufám, že to přejde, nedá se nic dělat, musíme prostě vydržet!!!! Jinak mám vyzkoušené, že když jdu spát vedle a spí s ní tatínek, tak se budí fakt méně.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí