19410  12. 11. 2010 10:43:23

Urológ či sexuólog. Predčasná ejakulace?

Dobrý den, chtel sem se zeptat nemam s tim zkusenost. Mam problem s predcasnou ejakulaci a co jsem se docetl tak bud urolog ci sexuolog,jaky je v tom rozdil? Je vhodne este pred nastevou oznamit situaci svemu vseobecnemu lekari? Pri milovani vydrzim 1-2minuty ruzne metody jako stop and go, myslet na neco jineho atd. není to jednoduche vemte si, ze ja musim zrovna zastavit kdyz dejme tomu partnerce chyba jen par vterin do toho nejlepsiho a ja zrovna musim zastavit inak by bylo povsem a kdyz behem treba tech 5min co mame pohlavni styk ja zastavim minimalne 10x tak partnerka moc nadsena urcite neni :) proto sem se rozhodl navstivit odbornou pomoc a ptam se tedy jaky je rozdil mezi temyto dvema doktory urolog vs sexuolog

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ chcete tento problém riešiť s lekárom, tak je úplne jedno ku komu sa objednáte, lebo urológ, obvykle je aj sexuológom a zase naopak. Pokiaľ urológ si s tým neporadí, čo sa zrejme nestane, tak vás pošle k inému lekárovi na doriešenie problému. Je to sexuologický problém, takže pokiaľ v mieste bydliska máte sexuológa objednávala by som sa primo k nemu, a nepotrebuje o tom svojho obvodného lekára informovať.

Komentáře uživatelů ...

12. 11. 2010 11:00:40
Především jste měl uvést, kolik vám je let. Když si pročtete starší dotazy, zjistíte, že v jistém věku je to normál a že ejakulace nad 1 minutu se nepovažuje za předčasnou. Takže urologický problém to určitě není. A jestli sexuologický? Spíš je to otázka naučit se správné technice a hlavně - souhře. Ale vždyť na hrátkách s milovanou bytostí je právě to nejkrásnější, navzájem se poznávat a zkoušet, jak nejlépe si vyhovět. (Zdeněk)
12. 11. 2010 11:34:56
je mi 21 let :)
12. 11. 2010 12:01:21
Ano. V tom věku to tak bývá.
12. 11. 2010 13:09:47
Urológ by vám pomohol medikamentózne. Dá sa to upraviť liekmi. Osobne si ale myslím, že váš problém nie je celkom váš. 1 - 2 minúty i pri všetkej tej snahe nie je málo. Bolo by vhodné nájsť i cesty ako to u vašej partnerky trochu urýchliť. Ak si ozaj napomôžete sami bude vhodnejší ten sexuológ. Bude to skôr psychická záležitosť a záležitosť techniky. Držím palce.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie