19496  14. 11. 2010 22:31:14

Antikoncepcia a tehotenstvo?

Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať na tehotenstvo.Užívam minervu 3 mesiace a s partnerom sme mali pred mesiacom pohlavný styk a aj napriek tomu že som užívala antikoncepciu 2 mesiac tak sme si dávali pozor no jeden krát to nestihol a jeho ejakulát skončil vo mne. Mysleli sme že sa nič nestane že to bolo trochu a zvyšok pustil do kapesníka že tehotná byť nemôžem ale už si myslíme že tehotná pravdepodobne som. posledný mesiac som veľmi nervozna s každým sa hádam a hlavne s partnerom aj napriek tomu že ho ľúbim a hádam sa bez príčiny.
Veľa jem aj 3krát viac ako pred tým stále som hladná a chodím každú hod najvýš 2 na wc. Vadia mi pachy hladne keď sa varí. Je mi na zvracanie. Dokonca sme si všimli že sa mi zväčšilo brucho a hlavne zagulatilo a nohavičky sú mi menšie. Môžem byť tehotná, keď som antikoncepciu užívala 2 mesiac, ale pravidelne?Ď akujem za odpoveď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud jste antikoncepci užívala pravidelně a bez chyb, pak se na její účinek můžete spoléhat a není potřeba se během styku chránit. Příznaky jaké popisujete jsou v souvislosti s užíváním antikoncepce. Jsou možné změny nálad, větší chuť k jídlu- s tím bude souviset i přírustek na váze a tím pádem pocit těsného prádla. Je třeba se hlídat, co se týče jídla nebo zkusit změnit preparát.

Komentáře uživatelů ...

14. 11. 2010 23:27:47
Ne..pokud jste ji pravidelně užívala, tak těhotná nebudete...proto se antikoncepce bere ne? :-) Maya
19. 11. 2010 19:49:41
ak neviete či ste tehotná, tak prečo si nespravíte tehotenský test? A máte výsledok, alebo ísť k lekárovi....
7. 2. 2011 11:45:26
Mozem byt tehotna ked mavam nepravidelny menzes a to tak ze bud nemam vobec a na druhy mesiac mam dva x do mesiaca a beriem antikoncepciu. Dakujem

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk