19522  15. 11. 2010 18:43:39 - VENV

Zánět, nebo začátek těhotenství?

Dobrý večer, tak mi to také nedalo a píši Vám. S přítelem se snažíme o děťátko, od července neužívám HA, nyní už týden mě trápí občasné bolesti v podbřišku, jsem unavená, občas se mi točí hlava. Velice často trpím na záněty moč. měchýře a tak jsem si zpočátku myslela že jsem zase dostala zánět, nyní ale již týden necítím žadné příznaky: pálení a řezání při močení, jen časté nucení na močení. Před 15 dny jsem měla menstruaci, mám pravid. cyklus 28.dní. Je možné že by to mohli být příznaky těhotenstvi nebo se jedná např. o zánět vaječníků?Děkuji předem za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na to sa jednoznačne odpovedať nedá. Akurát až teraz môžete mať ovuláciu, takže až teraz, v strede cyklu, by eventuálne mohlo dôjsť k oplodneniu a to vaše telo ešte nevie rozpoznať. Dajte si pre istotu vyšetriť moč na zápal, lebo skôr problémy pripisujem jemu ako možnému tehotenstvu na to je skutočne priskoro!

Komentáře uživatelů ...

16. 11. 2010 22:48:53
nuz, po 15 dnoch od menstruacie by bolo na tehotenstvo este priskoro... daj si vysetrit moc, po vynechani menstruacie testuj

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk