19587  17. 11. 2010 9:29:59

Nemá ejakulaci

Mám pritele, ktery se proste nemuze "udělat" pri sexu. Nic pri oralnim sexu, je to mnou? Snažím se, ale treba ne dost, nebo mu neprijdu pritazliva i kdyz rika ze ano? Kdyz se o tom bavime, rika ze je mu to trapne. Doufam že se to zlepsi ale neni mozne ze je nomocny? Mám se i ja naucit neco pri cem to proste nevydrzi? Prala bych si aby si to uzil jako ja. Dekuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ má len 16 rokov, tak si myslím, že je to stresom a jeho psychikou. Nie je ešte mentálne pripravený na spoločnú masturbáciu alebo pohlavný styk so ženou. Chce to dôveru, otvorenosť, poznať jeden druhého. Pokiaľ nedokáže s vami ani len o tom hovoriť, nie je divu, že nie je ani schopný sa uvoľniť a dosiahnuť orgazmus. Skôr by som sa potrebovala s ním o tom porozprávať. Je nutné zistiť ako to prebieha keď je sám a masturbuje. pokiaľ vtedy prebieha všetko ako má, tak je to pri vás len stresom a strachom sa uvoľniť.

Komentáře uživatelů ...

17. 11. 2010 9:32:17
jo jestě dodávám že je mu pouhych 16
17. 11. 2010 10:43:25
je v strese. este nedozrel citovo na nieco take. nechapem preco uz take male deti zacinaju s takymto sexom. Skuste nieco soft;)
17. 11. 2010 10:56:44
Jedna důležitá věc: Při masturbaci mu to jde? Nestyďte se o tom s ním mluvit a jestli to nedělá, tak ať to zkusí. Jde přece o jeho zdraví. Jestli při masturbaci to proběhne normálně - orgasmus, ejakulace, tak je fyziologicky v pořádku, je tu jen nějaká psychická blokace, ale to může být právě tím nízkým věkem, nezkušeností, trémou. To se časem poddá. Jestli ale ani při masturbaci nedosáhne orgasmu, tak to asi není něco v pořádku, s tím by měl jít na urologii. A zase, hlavně, ať se nestytí tam jít, kdyby se bránil, tak ho tam dokopejte.
20. 11. 2010 15:37:52
děkuju moc..urcite to sním vsechno proberu..;)
23. 5. 2011 21:30:23
Nezoufej, tvému příteli je šestnact to se zpraví, ale mému příteli je čtyřicet a orgazmus sice má, ale víron semene nejde ven a většina jde do močovího měchíře, Ma to tak už deset let, uroložka tvrdí, že se to nekdy stavá a nejde to ani operovat. CHceme dítě, musíme dát za odebrání spermatu sedmnact tisíc a me umele oplodnit, nebo vzít dárce a dítě nebude geneticky mého přítele.
petruskaa
8. 8. 2012 11:02:19
Dobry den,ja bych se chtela zeptat...memu priteli je 23 uz ma jedno dite. Jsme spolu prez mesic a vse slo v poradku,ale ted asi 7x po sobe mu to nejde se udelat. Cim by to mohlo byt? Dekuji
risza
12. 5. 2015 20:05:49
To je to nejhorší,co může být,když chlap souloži donekonečna a nemůže se udělat.Ženské ho pak nechtějí,protože nemůže mít děti. Platit 17.000Kč za odebraní spermatu a umělé oplodnění je největší hulvatsví jaké existuje a ten kdo to vymyslel by měl dostat trest smrtí!! Jako by někdo za to mohl,že je nemocný. Já jsem od 30 let také neměl ejakulaci při souloži.Bejvalka byla starší o 14let,tak o nic nešlo.Ale moje nová partnerka je o 5let mladší a jednou budeme chtít mít dítě a kdo nám dá 17.000kč abychom ho mohli počít?!? Biologické hodiny nám už dávno tikají,mně je 39,mé partnerce je 35 let. Já musím kvůli bejvalky platit půjčky a jsem rád,že když vše poplatím,že mi zbude na chleba.Moje partnerka je bez práce. brala 16 let kvůli vysokého testosteronu a akné hormonální léky Minerva a Androkur a dostala z nich nádor do mozku. Musela na operaci a byla rok na nemocenské,propustili jí z práce a teď nemůže najít práci. Život je hodně nespravedlivý a ČR ubližuje slušným lidem,kteří jsou nemocní a dodržují desatero přikázaní a zbohatlíkům,zlodějům, kriminálníkům,alkoholikům a různým podvodníkům nadržuje. A slušný člověk,který celý život chodí poctivě do práce a platí daně,tak je celý život ponižován a okrádán ČR. Nemůže ani založit rodinu,kvůli toho,že buď nemá s kým nebo je nemocný.Další problém je,že moje partnerka když si udělala pauzu 10dni v bráni těch hormonálních léku,aby dostala menstruaci,tak jí stejně nikdy za těch 16let nedostala a doktorům to nevadilo.Teď po operaci nádorů už pochopitelně nemůže brát žádné hormonální léky a menstruaci má co 21 dní a to pouze dva dny v kuse namísto co 28dní na aspoň 3dny.Tak ani nevím,zda je vůbec plodná ona.O svatbě jsme spolu mluvili o dítěti ne. Někdo řekne,že si můžeme dítě adoptovat,ale to nepřichází v úvahu.Nebudu živit cizí dítě a pak kdo ví,co z něho vyroste,po kom to bude mít geny.
risza
21. 5. 2015 17:02:34
Nevím,co je to za diskuse,když nikdo tu nic nenapíše,neporadí,žadný doktor nic nepřispěje. Včera jsem byl u sexuologa a ten mi řekl,že když je chlap vzrušený,chce se udělat a nemůže,tak se mu pak zvětšuje prostata.Což je můj případ.Bude mi za chvíli už 40,ne jako tomu klukovi 23let. A je dost zvlaštní,že jsou spolu teprve měsíc a už tolikrát spolu souložili.Že 10 nebo kolikrát se při souloži udělal a pak 7x ne. Asi spolu souloži každý den.Nic se nemá přehánět. Ženská může soloužit celé dny a hodiny,nic k tomu nepotřebuje,jenom chuť. Ale chlap musí mít erekci,aby mohl souložit a pak i ejakulaci,aby s toho něco měl. A penis není žadná hadice,která bude pořad tvrdá a neustále stříkat. Než se semono vytvoří,tak to nějakou dobu trvá.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie