1962  20. 4. 2009 11:53:21

Porucha erekce, před stykem penis ochabne

Dobrý den, máme s přítelem problém týkající se jeho erekce. V poslední době se mu docela často stává (1-2 během 14 dní), že se jeho penis stopoří a těsně před pohlavním stykem, jeho erekce opadne a není schopen další. Nejedná se však o erekci v souvislosti vícečetných pohlavních styků za den. Stresovou situací to není, je vyrovnaný a bez potíží. Četností pohlavních styků to také asi nebude, protože pohlavní styk míváme max. 3 týdně. Jsme z toho oba smutní, on si myslí že selhává a já, že je to moje vina. Můžete mi prosím poradit, jak toto řešit, jestli to vůbec řešit nebo je to normální, nebo zda navštívit lékaře. Žádné jiné potíže nemá. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Určitě by jste měla s ním jít na vyšetření k sexuologovi. Ten speciálním vyšetřením určí i příčinu a dá se to všechno řešit a odstranit. Takže zbytečně to už neoddalujte, ale čím dřív se objednáte, tým líp pro vás spokojený vztah.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie