19667  18. 11. 2010 20:20:33

Bolestivá erekce

Když mám erekci cítím pronikavou, trnitou bolest v penisu. Je to dost nepříjemné. Když erekce opadne, je vše v pořádku. Několikrát se mi i stalo, že se mi penis otekl - přibližně uprostřed délky, po chvilce odeznělo. Nevíte, kde by mohl být problém? Je mi 16let, masturbuji asi od 12, problémy mám tak poslední rok a půl.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie som urológ, takže vám asi presnú radu nedám, ale je jasné, že to fyziologické, teda normálne nie je a bolo by najvhodnejšie to riešiť s urológom. Bolesť sa veľmi ťažko posudzuje na diaľku, je nutné vyšetrenie, aby sa prípadná patológia/problém mohol buď potvrdiť alebo vyvrátiť.

Komentáře uživatelů ...

18. 11. 2010 21:28:18
dobře, ale máte alespoň představu jak takové vyšetření probíhá? Jelikož je bolest jen při erekci, znamená to, že budu muset mít na vyšetření erekci? To bych tedy nechtěl
TajneJmeno
6. 11. 2014 16:23:40
Mam obdobny problem. Bolest u korene penisu pri erekci. Masturbuji take. Den pred tim sem tuto bolest citil lehce ve skole pri erekci. Ale odeznela a vecer jsem normalne masturboval. Rano jsem se vzbudil s erekci a citil jsem silnou bolest u korenu na bocich( myslim ze toporiva teliska). Pri stisku je bolest silna a ori nedotykani je taky citit,,,ale jen minimalne. Je mu 17. Prosim o radu. Dekuji.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie