19684  19. 11. 2010 9:17:07

Bolest při orgasmu

Dobrý den, tak jsem se odhodlal na vyšetření na urologii, jak jste mi poradili v minulé odpovědi, kdybych věděl, co mě čeká v životě tam nejdu, ultrazvuk a Cystoskopie, v úterý mi ji dělal do dnes mě to hodně bolí nemůžu se ani pořádně vyčurát a ani vyprázdnit, mužů to srovnat po zákroku vyndávaní kamínku z ledvin co jsem taky zažil. Vrátím se k problému, bylo mi řečeno, že když mi prášky, které mi doktor předepsal (Ciplox 250) pak už neví co. Všechny vyšetření dopadlo v pořádku. Samozřejmě teď jsem sex a ani masturbaci nezkoušel, protože to nejde, ale můj problém spočíval v tom, že při sexu/masturbaci jsem při samotné ejakulaci/orgasmu místo blaha pociťuji bolest a to pokaždé, bolest je dost silná hlavně největší je při tzv. pulzovaní když se zabavuji semena, bolest cítím jakoby v zadu po stranách/vevnitř jakoby u ledvin. Nikdy jsem s tím neměl problémy, nikdy mě to nebolelo, už se děje cca 5 měsíců a narušuje to moje soužití s partnerkou, ale štve mě to taky mě samého, protože kde dneska si člověk muže udělat dobře zadarmo a uvolnit se?!!!! :-)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Musíte byť trpezlivý, verím, že vás to hnevá a nie ste spokojný s tým ako to u vás je, ale treba počkať, či liečba lekárom nezaberie a ak nie, tak budete riešiť. Dopredu sa odhadnúť nedá. Rozhodol ste sa to riešiť, tak musíte byť trpezlivý. Pokiaľ do teraz nebolo, tak na príčinu sa skor či neskor prísť musí. Veľmi vám drží palce, aby sa vám to podarilo čím skor vyriešil k vašej spokojnosti. Viac vám pomocť v tom nedokážem.

Komentáře uživatelů ...

RePRO
1. 3. 2012 18:51:58
Zdravím, škoda, že tu není jakýkoliv kontakt na pána s problémy. Rád bych se s ním zkontaktoval a probral to.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie