19827  22. 11. 2010 20:30:47

Bolest pod varlaty

Dobrý den,
chtel bych se zeptat jestli nevite, co to muze byt. Kdyz mi partnerka dela oralni sex tak se vyskytne velmi neprijemna bolest jakoby pod varlaty, nevim jak popsat to misto presne,cca 1 cm od varlat smerem ke konecniku jakoby uvnitr. Je to taková hnusna stahujici bolest ktera zacina u uzdicky po cely penis, ale nejvice pod temi varlaty a hned je po erekci. Bolí dosti kdyz partnerka saje, pri olizovaní problém není. Kdyz nestahne predkozku tak nic nebolí. Ve stejnem miste to boli napriklad kdyz mam jeden vecer 3x ejakuaci a druhy den v praci si dopoledne dojdu na zachod a po vymoceni to zacne pod varlety zase tupe bolet,nekdy docela silne. Kdyz se nejedna o oralni sex tak to neboli hned, ale s odstupem treba 10 hodin. Nevim jestli to souvisí. Ano vím že bych měl zajít k urologovi, uz jsem tam byl, prohmatal mi prostatu a skontroloval predkozku, nic nenasel. Chtel bych vedet nejdriv nazor od vas, co si myslíte ze to je? nemuze to byt i tou uzdickou?? Byl jsem delsi dobu bez pritelkyne a tak jsem to neresil trva to uz cca pul roku, a ted posledni 3 mesice s novou pritelkyni to zaclo byt neprijemne. Je mi 23. Dekuju za odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si myslím, že partnerka to robí zle a vzhľadom na množstvo pohlavných stykov za jeden večer sa ani nečudujem, že vaše pohlavné orgány sú citlivé a bolestivé na dotyk. Pokiaľ inak žiadne bolesti v priebehu dňa nemáte a objavia sa vždy len v súvislosti s pohlavným stykom a dokonca ani pri masturbácii problém nemáte, tak skutočne to súvisí so sex. praktikami. pri styku vás nič nesmie bolieť a ak sa niečo také objaví, tak danú aktivitu radšej vylúčte a nepraktizujte.

Komentáře uživatelů ...

22. 11. 2010 20:33:50
To místo, který popisuješ je podle mě prostata...Ale nevim nejsem odborník...Mlok
22. 11. 2010 20:43:23
Je to přetížením pohlavních orgánů. Zkus trochu polevit.
13. 7. 2011 16:43:17
Měl bys mít kvalitní sex ,aby jse ti zapojoval adrenalin a testosteron může to býti nekvalitnim sexem.
joso
19. 12. 2012 16:27:59
ja mam taky problem že som bol(asi pred tyždňom)na florbale a trafili ma loptickou do semenikov.bolest brucha ked ma trafili mi prešla a asi pred dnom ma zacal slabo pobolievať pravy semenik a aj ked sa ho dotknem tak ma neboli len citim slabu bolesť. neviem ćo to je tak sa obraciam na vás. ďakujem za rady

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot