19994 Jerrys - 26. 11. 2010 18:43:03

Miniatúrní pupínek a léčba?

Dobrý den, celý život jsu zdraví sportov. typ člověka, který žije 4 roky stastného partnerství. Cca dele jak mesic zpet se mi udělal v podbříšku miniaturní pupínek, po té i téměř neviditelny na horní časti penise, když už jsem mel obavy zasel jsem poprvé v životě ke kožní lékařce ta mi to zmrazila a odskrabla s tím že diagnoza je daná "moluska" s nervozitou jsem dalsí tyden žil dal nez se to zaclo jemne rozsirovat nedalo mi to a s obavou na HPV sem si nechal odebrat u sve obv.lekarky krev kde mi zjistila prodělané chlamydie zrejme trach. Ale že jsu uplně zdrav pro mojí doktorku, nevím zda me chtela jen utesit z me nervozity či tomu opravdu tak je??zadne príznaky jsem ale nemel krom tech par pupínků ktere přetrvevejí,moje otazka zní zda mohu svojí partnerku nakazit stale ci nikoli? Jestli to může mit také i když nemá vubec zadne priznaky? Mam o ní totiž velkou starost,skrz čípek a také hlavně jsu v hodně važnym stadiu tehle nemoci? Nemela by probehnout jeste nejaka léčba ci se tehle nemoci vubec zbavím, neznam tyhle veci a mam z toho hodně divný pocit!Mockrat dekuji za odpoved

Kacenka Kacenka [Porodní asistentka] - Kontagiózne moluskum sa vyliečiť nedá, je vyvolané vírusom a takéto choroby vyliečiť úplne nevieme. Dokážeme riešiť len jej prejavy. Teda ak sa objavia bradavice, tak ich jedine odstránime a to je všetko. Je to sexuálne prenosné ochorenie a samozrejme keď to máte vy môže, ale aj nemusí, to mať aj vaša sexuálne partnerka. Pokaiľ nebude mať nejaké príznaky ochorenia, alebo ak sa nedá otestovať, tak to nebudeme so 100% vedieť. Čo sa týka výsledkov z chlamýdií, pokiaľ máte výsledky v poriadku a zvýšené sú len pamäťové protilátky, tak ste zdravý a ochorením v súčasnosti netrpíte a nie je nutné nič s tým robiť.

Komentáře uživatelů ...

Jerrys - 3. 12. 2010 20:50:28

Tím pádem tedy nevím jak rozumět tomu co znamená že jsem to prodělal?Nepřipadne mi vhodné když jsem mel nejakou takovou nemoc,jí nevylečit,nebo se pletu?? pro přesne vyjadření mel jsem jen pozitivní IgG a to v hodnotě 1.35.to zanmená že bych to nemusel léčit ani antibiotiki??Byl jsem na kožní a tam mi je předepsali na 14 dní,podle vaseho nazoru bych je tedy nemusel brát?? na molusky bych zatím řekl že pomáhá po odstranění zásyp,ale zajíma me ta chlamydie jak to sní je,ajk je či byla u mně závažná a zda ji teda dolečit či nikoli?? Děkuji

Operace neproběhla úspěšně.

Healthy & Rich, s.r.o. © 2019 (3.0.6305.15317)