20011  27. 11. 2010 13:40:11

Telefonáty na linky, co nabízejí sex

Dobrý den, s přítelem jsme spolu devět let a měli jsme pohodový vztah. Přítel musel pracovně daleko od domova a začal velký problém. Přítel začal volat na linky co nabízí sex po telefonu a provolal hodně peněz což samozřejmě prasklo. Chtěla jsem s ním o tom mluvit ale řekl mi že se stydí a že už se to nebude opakovat, ale opakuje stále jen už nevolá na drahé linky ale nějakým ženám které ho po telefonu uspokojí.Na snahu o tom mluvit zase reagoval, že se stydí. Zkusila jsem s ním sex po telefonu ale on hned volal na svoje čísl at to dokončí. Taky začal hodně pít alkohol a je po něm hrubý taky ztratil zájem o rodinu prostě o vše a je to tak ale pořád volá a mastrubuje. Chtěla jsem po něm at navštíví odborníka ale nechce.
můžete mi prosím poradit jak se mám zachovat? O rozchodu přítel nechce ani slyšet, ale mě se jeho chování hnusí. Děkuji

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Mám pocit, že Váš priateľ prišiel na spôsob ako mu dáte pokoj. On sa hanbí a tak nebudete problém riešiť, ale na sexlinku sa nehanbí zavolať. O rozchode nechce počuť, no je to vzťah Vás dvoch a tam neplatí, že toto ti poviem a toto už nie a budem to riešiť po telefone. Dajte priateľovi jasné hranice. Ked sa Vám jeho správanie nepáči, povezdte mu to a dajte ultimátum. Oddiaľovanie rozhovoru znamená len odkladanie problému a v konečnom dôsledku sa Váš vzťah naruší natoľko, že iná cesta ako rozchod nebude možná, lebo mu už nebudete veriť.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie