20016  27. 11. 2010 17:19:33

Problém s erekcí v 18 letech

Dobrý den, je mi 18 a mám problém s erekcí při milostném styku. Při masturbaci není problém a penis je úplně ztopořený. Ale když se s partnerkou chceme milovat tak se prostě nedokážu dostat do nejlepší formy. Vždy je to tak na půl což při pohlavním styku je nevyužitelné. Partnerka mě vzrušuje a já nejsem ani vystresovaný nebo podobně prostě se na to těším. Pro ní je to navíc poprvé a proto by ráda použila kondom, ale kdykoliv ho nasadím penis opět zeslábne. Bojím se, že to bude nějakou fyzickou příčinou, která již nepůjde vyléčit. Prosil bych nějakou radu, jakoukoliv.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si myslím, že je to vyvolané len vašou psychikou. keby šlo o fyzickú príčinu, tak by to nefungovalo ani pri masturbácii. Pokiaľ sa to opakuje pri každom pokuse o pohlavný styk, tak by bolo vhodné vyhľadať sexuológa/urológa. Dá vám lieky na zníženie vplyvu vašej psychiky.

Komentáře uživatelů ...

27. 11. 2010 18:27:54
Vůbec se nestresuj, fešáku. Jestliže při masturbaci funguje dobře, znamená to, že žádnou fyziologickou závadu nemáš, pouze psychické zábrany - tréma, stud, strach z vlastního selhání. Vůbec se tím nestresuj, nech tomu volný průběh, se svojí přítelkyní se zatím mazlete a uspokojujte prstíčkama. Ať ti ho zkusí vyhonit. Přestaneš před ní trpět trémou a ostychem a příště to už určitě půjde. Musíte si říci - když nebude stát, nevadí, hezky se pomazlíme. Když bude stát - dobře, půjdem na to. Tak ať se vám zadaří!
killikar96
7. 8. 2013 15:41:57
Mam něco podobného jen mam problem i při masturbaci není erekce prostě uplná ranní erekce se taky už nedostavuje občas to mi stojí ale myslím že nikde ne tolik abych mohl mít sex, jsem s toho už vážně zoufalý,

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie