20036  28. 11. 2010 9:26:17

Neverím a chcela by som!

Sme s partnerom spolu 18 rokov. Pred rokom a pol sme sa zoznámili zo susedmi čo bývali na podnájme u nás v dome. V prvom manželstve som sa sklamala.Teraz neviem či mam verit alebo nie. Počula som ako susedky partnerovi vraveli že ma pravo sa zabavit ,ale ja som mu to nezakazovala ,pri inej príležitosti som zbadala že tu jednu hladká pod stolom z nohou o nohu,pri inej s drohou susedou som ho videla ako sa pokuša dať jej pusu alebo jak jej hladka ruku. Keď som niečo povedala tak chvilku bol kľud teraz mi taji vela veci a keď sa ich dozviem len vzdy zareagujem tak ze ničo poviem alebo urobim potom pridem nato ze som sa mala krotiť, ale je už neskoro jak sa kontrolovať. Aj včera šiel do poľska ja som nemohla bo som sla do prace,keby mi bol povedal že vola susedu nech ide s nim tak bi som to brala. Ráno odišiel asi za desat minut som počula u susedky kluče tak som vybehla a vyšlo zo mnˇa či ide do poľska povedala že nie a potom som jej napisala sms aj jemu. Ona mi odpísala hne´d on somnou nehovori. a ja si vyčítam že som tak reagovala mam ho veľmi rada a po takých blbostiach som mu prestala veriť ako zas začat?

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Shrňme si výchozí fakta: Váš partner se hladil se sousedkou nohou pod stolem, jindy druhou sousedku držel důvěrně za ruku. A nyní zřejmě máte informaci, že bere sousedku s sebou do Polska. Zároveň je z Vašeho dotazu vidět, že o Vašeho přítele stále hodně stojíte. Možná tu tedy budou ještě jiné náznaky, nad ktyrými jste možná průběžně přimhouřila oko.. Když jste se s ním zkoušela dohodnout, nakonec na to spolehnutí nebylo. Jasně, že mu už nemůžete věřit! A jestli to takto půjde dál, Vy se pochybnostmi úplně usoužíte. Kroky, které jste podnikla si rozhodně nevyčítejte, naopak: musíte v nich být ještě daleko razantnější a hlavně ještě více "čitelnější". Jasně mu řekněte, že to a to si nepřejete. Méně pátrejte a více ho informujte. Určitě by velmi efektivní bylo dát mu ultimátum: buďto bude k Vám chovat úctu a věrnost nebo je mezi Vámi konec. Až na to nasbíráte síly a budete také určitě schopná to dodržet, neváhejte a ultimátum použijte.

Komentáře uživatelů ...

28. 11. 2010 9:27:37
ešte ta jedna ho tak využila že prišiel o peniaze
28. 11. 2010 15:07:49
váš partner je záletník, ste s ním tak dlho a až teraz ste si všimli jeho aktivity.Musíte byť nanho tvrdšia,prísnejšia,neustupovat.No to kde sme, vy do práce a on so susedou do Polska.Dajte mu podmienky,z ktorých neustúpite.Prečo ste hned nespravili poriadok, ked ste ho videli,ako jej hladká ruku.Ak sa niečo také ešte stane, treba hned konat,lebo ináč si z vás spraví puťku a služku.
28. 11. 2010 18:32:00
Suhlasim s predchadzajucim prispevkom. Vas partner je suknickar, je to typ chlapa co sa neuspokoji s jednou zenou, stale bude poskulovat po druhych. Porozppravajte sa s nim a drzte si ho na kradsie.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy