20084  29. 11. 2010 11:06:37

Změna délky penisu a pupínky

Dobrý den,
je mi 13 let. Muj penis je někdy měnší někdy vetší, mám strach aby to nebyla nějaka nemoc! :( nevíte čím to je? Na varlatech, a na spodní časti penisu se mi objevili takové pupínky.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tie vyrážky sú neškodné fordyce´s spot, pozrite si iné dotazy s rovnakým názvom a porovnajte. Penis normálne mení svoju dĺžku to je normálne, nie je to prejav nejakej choroby!

Komentáře uživatelů ...

29. 11. 2010 16:55:18
Veľkosť ( nie pri stoporení) sa v priebehu dňa mení. Je to závislé od teploty, vplyvu stresu, sústredenia sa pri nejakej činnosti napr. športe, erotických vplyvov apod. Je to normálne. "Pupínky" budú len malé vyrážky, ktoré sa stratia. Určite to nie je nič vážne. Dodržujte pravidelnú hygienu, dôkladne sa po umytí osušte. Zatiaľ to ničím nenatierajte ani to nevytláčajte.
30. 11. 2010 6:21:03
Nemoc to určitě není. Jsou to prostě stavy mezi úplným vyprázdněním topořících tělísek a mezi plnou erekcí. A ty pupínky jsou zejména v tvém věku taky normální.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie