20203  1. 12. 2010 20:59:03

Problém s dosáhnutím ejakulace pri sexu

Dobrý den,
s pritelem jsem spolu asi 4 mesice. Kdyz ho uspokojuji rukou, tak se udela behem par minut. Pri sexu vsak nemuze vubec dosahnout orgasmu. Rika, ze je mu to velmi prijemne, ale proste se nemuze udelat pri styku. Ja i on jsme z toho nestastni, protoze nam to kvuli tomu v sexu uplne neklape.
Myslite, ze to muze byt tim,ze spolu jeste nejsme az tak dlouho a nebo tim, ze jsem jeho prvni partnerka? Mohly by tomu pomoci nejake pripravky? DEKUJI MOC.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Buďte rada, obvykle to býva naopak a mužom to až tak nevadí. Pokiaľ vám stačí kratší čas k dosiahnutiu vyvrcholenia, tak potom partnera dokončite rukou. myslím si že časom, keď sa lepšie spoznáte sa aj tieto malé nedostatky odstránia.

Komentáře uživatelů ...

2. 12. 2010 13:41:23
Aspon ty sa mozes spravit viac krat a ked uz nevladzes urobis ho rukou. Ale vacsinou to byva naopak ze je chlap moc rychly a zena to nestihne:)
3. 12. 2010 22:56:29
Buďte ráda, většinou je problém opačný, tj. muž ejakuluje rychleji, než chce partnerka. Navíc část žen nemá ráda sperma, které po styku vytéká s pochvy a nechávají proto partnera stejně ejakulovat venku. Takto si přesně určíte dobu styku dle vaší libovůle. Pak ho přítel vytáhne a dohoníte mu ho rukou. Vzájemná masturbace plnohodnotným partnerským sexem. Když budete chtít miminko nebo jen pocit z ejakulace uvnitř, přítele stimulujete rukou a krátce před vystříknutím zasune penis do pochvy. Nemáte důvod k nespokojenosti, většina párů by vám záviděla. Časem možná dojde k tomu, že v pochvě bude ejakulovat sám. Možná jde o zvyk z masturbace, ale masturbuje 99% mužů a obvykle ejakulují při souloži. Určitým důvodem by mohla být větší (vytahaná) vagina relativně menší penis. Pokud jste předtím např. měla hodně obdařeného partnera a současný má penis výrazně menší, tak zde je obvyklé, že žena penis v sobě necítí. Vše se ale během určité doby samo spraví, vagina se sama smrští na velikost partnerova penisu. Zkuste i tzv. kegelovy cviky.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie