20217  2. 12. 2010 9:54:35

Genitálne bradavice a HPV

Dobrý deň,
bol som na vyšetrení u dermatovenerológa, zistila mi vírus HPV - tzv. genitálne bradavice v ohanbí, ale aj na penise. Dala mi krém ALDARA, ktorý som si mal natierať 3x týždenne. Teraz mám posledné dva dni, kedy mi krém skončí. Bradavice však nezmizli. Prosím o radu, niekoho skúseného, kto mi vie pomôcť. Chcem sa toho zbaviť. Ďakujem vopred.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vírusu HPV sa do konca života už nezbavíte. Ataky výsevov bradavíc sa budú opakovať vždy, keď váš imunitný systém bude oslabený. lepšie a účinnejšie odstránenie bradavíc je vypaľovaním dusíkom alebo špeciálnym roztokom, ale vyžaduje si to častejšie chodenie za lekárom. Riešením je aj chirurgické odstránenie. Pokiaľ masť nepomohla, vyhľadajte lekára opäť!

Komentáře uživatelů ...

2. 12. 2010 17:12:35
s nimi je taký problém,že aj ked sa vyliečia, časom sa možu objavit znova, totiž vírus HPV vám už zostane na celý život,záleží od vašej imunity,nemusí sa objavit,ale liečby je velmi tvrdošijná.Odstránit sa daju aj laserom, tek. dusíkom,ale i tak sa možu objavit.
2. 12. 2010 22:47:20
Kurnik a čo mám robiť? Existuje najlepšia metóda? Sem s nou!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie