20262  3. 12. 2010 13:49:10

Co je s předkožkou?

Chtěl bych poprosit o vysvětlení:
je mi 23 let a mám myslím penis normální délky, asi kolem 15cm. Neřeším velikost, jsem s ním docela spokojený. Chtěl bych se ale zeptat na jednu věc. Když masturbuji nebo se pomiluji s přítelkyní, tak mi nějakou dobu nejde natáhnout předkožka na žalud. Úzká asi není, v klidu i v erekci ji v pohodě přetáhnu tam i zpátky. Ale jakmile se udělám, ať už masturbací nebo při styku, tak mi to prostě nejde. Rukou ji natáhnu, ale nedrží na žaludu a hned se vrátí za žalud. Jde to jak kdy, někdy třeba za hodinu, jindy až po více hodinách. Čím to prosím vás je? Děkuji. Patrik 23 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak asi problém bude v krátkej uzdičke, malý chirurgický zákrok a malo by byť po probléme! Doporučujem obrátiť sa na urológa.

Komentáře uživatelů ...

4. 12. 2010 10:57:22
Proč to řešíš? Pokud ti předkožka za žaludem nezaškrcuje penis, tak ji nos trvale za žaludem. Já to takto nosím už 4 roky, a má to jen výhody. A i urolog ti řekne, že to tak nosí hodně mužů. Navíc, pokud ti nejde zpět na žalud, protože je trošičku užší, tak to se po 2-3 měsících nošení vzadu samo srovná. Mám to odzkoušené.
4. 12. 2010 13:59:37
K tomu běžně dochází, že je předkožka u dospělého muže trvale za žaludem zmiňují i sto let staré lékařské knihy. Dochází k tomu postupně. Někdy se narodí chlapec, který má už při narození odkrytý žalud, to je ale spíš rarita. V 8 letech už má část chlapců trvale odkrytý žalud, v pubertě to číslo výrazně stoupne. Pak postupně s věkem, padesátiletí muži trvale odkrytý žalud daleko častěji než dvacetiletí. Funguje to tak, že předkožka jde natáhnout na žalud, ale během krátké či delší chvilky se sama naroluje zpět. Ze začátku je to nezvyk, ale než (v přechodném období) dávat předkožku zpět na žalud 10x za den, tak dost mužů toho nechá a předkožku trvale vzadu. Problém by byl, kdyby byla předkožka zúžená a působila bolest. U mírnějšího zúžení by docházelo k otoku předkožky. Zde je pak řešení obřízka nebo plastika předkožky. Teď máte 2 možnosti, buď nechat předkožku vzadu trvale (doporučuji), nebo zatím dávat zpět, během let ale stejně dojde k trvalému odkrytí žaludu.
6. 12. 2010 16:35:30
Patrik 23 Aha, mě to začalo dělat až teď v poslední době. Jak jsem psal, nic mě neškrtí ani nebolí. Jen mám dost citlivý žalud a není mi to příjemné. V klidu mám žalud zakrytý celý a v erekci častečně. Pokud nemám ejakulaci, tak jde i na žalud natáhnout a drží tam. Ale když se udělám a vystříknu, tak mi potom předkožka nedrží na žaludu a pořád se stahuje za žalud. Děkuji za rady.
23. 5. 2011 21:53:39
s tou citlivostí, já to takhle mam uz asi 2 roky proste z niceho nic jsem to mel a ono to potom prestane byt citlive a bude to ok

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot