20293  4. 12. 2010 13:05:20 - eliska

Napriek tomu tehotná?

Dobrý deň,
ja by som sa chcela poradiť, už 2mesiac beriem Duphaston 1x1tabletku od 11-25dňa cyklu. Prvý krát my menzes prišiel na 26deň, ale teraz my mešká 6deň od toho 25dňa. Test som si robila dnes na 31deň, ale vyšiel negatívny. Je možné že by som aj napriek tomu bola tehotná, len HCG v krvi ešte nieje také vysoké a mám test vyskúšať neskôr? Ak sa menzes nedostaví? Veľmi by som chcela otehotnieť ale sa nám nedarí. Pred rokom v septembri som mala spontánny potrat, nechcela by som to znova zažiť. Dokonca aj nejaké príznaky mám, nafúknuté bolestivé prsia, unavená a na 26 deň po dobratí duphastonu som mala silnú pichľavú bolesť vo vaječníku. Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Test zopakujte za dva dni, ak sa vám menzes do tej doby nedostaví. Tehotenstvo možné je, keďže sa oň snažíte. Pri Duphastone by cyklus nemal byť nepravidelný, takže malá nádej tu je. Držím vám palce!!!

Komentáře uživatelů ...

eliska
6. 12. 2010 12:33:11
Dobrý deň ďakujem Vám veľmi pekne za odpoveď, ešte som ten druhý test neskúšala robiť počkám ešte tento týždeň, aj tak je tam napísané že by sa mal dostaviť do 10dní po dobraní duphastonu a to bude v stredu 8.12.2010, teraz som v Rakúsku tak keď sa vrátim tak si ho urobím a potom môžem zájsť aj ku doktorovi hneď. Pevne verím že to vyšlo, budem Vás informovať.Pekný deň.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk