20425  7. 12. 2010 14:14:20 - hyper77

Vyvolávacia injekcia - potrat?

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtat, snubenka mala pozitivny tehotensky test (mohla by byt tak v 2 tyzdni) bola u gynekologa, ten nic nevidel a tak jej dal injekciu na vyvolanie menstruacie, menstruacia sa zatial nevyvolala a preto sa chcem spytat ci tato injekcia nemoze v pripade ze je tehotna ublizit plodu? Ďakujem za odpoved

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, táto injekcia nemože prípadnému tehotenstvu ublížiť ani nijak nepoškodzuje vývin plodu, ak by bola tehotná. Doporučujem si urobiť tehot. test a ak bude negatívny, bude musieť lekára navštíviť opäť ak to 10 dní od jej aplikácie menzes nedostane.

Komentáře uživatelů ...

19. 12. 2010 22:33:53
ahoj mam ten isty problem a som po ijekcii 5 den a menzes nikde tehotensky test mi vychadza negativne a doktorka povedala ze nieco vidi na maternici ale plod to asi nie je... co si mam o tom myslit??? mozem byt tehotna??
3. 1. 2011 18:59:03
Ahojte asi pred 8rokmy som mala ten isty problem.Ani po druhej injekcii sa mi menstruacia neobjavyla. Moj tehdajsi gynekolog si stale nebol isty ci som alebo niesom tehotna na vlastnu ziadost ma poslal na vaginalny ultrazvuk a ten ukazal ze som v polovici tretieho mesiaca.A narodil sa my zdravy syncek ktoremu je teraz 8rokov.Ale pocula som,ze nie v kazdom pripade to takto moze dopadnut.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky