20441  7. 12. 2010 20:37:41 - petr25

Náhlý ústup erekce

Dobrý den,
je mi 26 let a delší dobu (3 roky) jsem byl bez přítelkyně(po předchozí dlouholeté známosti jsem žádný vztah nehledal, hodně sportuji a času moc nebylo...). Teď mám novou přítelkyni, jsme spolu cca 2 měsíce, je nám spolu moc pěkně a rádi bychom začali se sexem. Před tím jsem měl pouze jednu sexuální partnerku, se kterou jsem měl 6ti letý vztah a před naším prvním milováním mi opadla erekce těsně před stykem (byl jsem v tu dobu panic). Partnerka ale byla chápavá, k milování jsme se propracovali postupně a myslím, že následujícíhc 6 let byl náš sexuální život úplně v pořádku. Po rozchodu jsem měl dvě krátké známosti - nechodili jsme spolu, šlo víceméně pouze o sex, ale v obou případech se mi stalo to samé jako s první partnerkou - erekce byla OK do té doby, než jsem si chtěl nasadit kondom, pak najednou opadla. U těchto dívek jsem ale druhý pokus už neměl. Jsem teď prostě nervózní - strašně nerad bych partnerku zklamal, ale zároveň se na sex s ní moc těším. Takže řeším problém, jestli to risknout a doufat, že to tentokrát na poprvé vyjde, nebo si s ní o tom promluvit. Nejsem prostě typ, který na "to" hned "vletí", radši bych postupný začátek. Prosím, co by jste mi poradili? Děkuji!

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To bolo vyvolané vašou psychikou. Nie každý muž zvládne styk hneď prvý krát ako skúsený milenec, je v tom strach a obava zo zlyhania, čo presne aj to vyvolá! Potrebujete sa lepšie spoznať, dôverovať si, musíte byť v pohode a potom u vás všetko funguje ako má, preto si z toho nerobte starosti, buďte pokojný a vyrovnaný, do ničoho sa nenúťte budte spontánny a na predchádzajúce nezdary, radšej ani nepomyslite.

Komentáře uživatelů ...

7. 12. 2010 21:37:24
Môj priateľ mal podobný problém a trvalo to pár týždňou čo sme sa len "snažili" a potom ešte pár mesiacov kedy to síce šlo ale iba pár minút a po určitom čase to už šlo úplne bez problémov. Niesom odborník ale myslím, že ak človek netlačí na pílu a nebude z toho robiť vedu pôjde to. A mna celkom ukludnilo, keď mi povedal, že je nervozny lebo chce aby to bolo pekne a preto to asi nejde. Tak držím palce.
7. 12. 2010 22:01:35
Žial drtivá väčšina žien takých chápavych nieje .Berú to ako zásadny problém ,na ktorom padá vzťah okamžite alebo po krátkom čase. Máš môj obdiv . Michal .
7. 12. 2010 22:25:08
Ale ak im na začiatku vadí toto tak každopádne by im skôr či neskôr vadili iné veci a ak by aj nevadili tak by si niečo našli. Ak jej na ňom záleží, dá tomu čas, ak nie, nestojí za to. (a trochu možno sebecké, ale nemohli by ste chlapi kuknut prispevok 20438, díky)
7. 12. 2010 22:26:35
inak oba komenty odomna (Emma)
9. 12. 2010 8:03:50
napisal som nieco k tej 20438, chvilu mi trvalo ju nast lebo si nespresnila v ktorej kategorii bola zaradena

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie