20455  8. 12. 2010 8:16:04

Vyrážka na předkožce

Asi před 2 měsíci se mi na předkožce udělal takový pupínek který občas pálil. Pak zmizel a asi před 14 dny se mi na stejném místě udělalo těch pupínků víc. A před týdnem se mi stejné ložisko udělalo na jiném místě. Je to takové otevřené a občas to pálí a moc se to nehojí! Nevíte co by to mohlo být?

Vyrážka na předkožce

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No, keby ste to nezakrúžkoval, tak by som skoro nič nevidela. Máte s tým nejaké problémy? Páli alebo svrbí vás to miesto? Ak áno, tak by bolo vhodné obrátiť sa na kožného lekára alebo urológa. Skúste si na to dať antimykotickú mastičku, ak to za 5 dní nepomôže, lekár bude nutný!

Komentáře uživatelů ...

8. 12. 2010 18:40:39
a kolko mas rokov ak mozem vediet? podla mna to nie nie je, casom ti to zmizne.
8. 12. 2010 18:57:00
25 let
9. 12. 2010 0:00:59
Takže myslíte že s tím k doktorovy nemusim?
10. 12. 2010 6:49:36
Ak vám to robí problém a teda vás to páli, a je to i otvorené zašiel by som sa k lekárovi poradiť. Kožný, alebo urológ. Pohlavná choroba to nebude.
11. 12. 2010 20:53:31
Nejedná se o opar?
kajn
11. 10. 2013 23:14:28
mě pomohl heřmánková koupel a čistící čaj :DDD
Yurick
7. 7. 2017 3:26:10
žena co ma kvasinky to přenese na chlapa, a škodí mu jak může a stačí jen jedná soulož s infikiovaným. To mám za sebou sex přes lide.cz. Ale ja hledal vztah. Už jsem zažil ženu co měla uzdravujicí vagínu, ani jedna chyba nemoc či tak. Než jdu do postele s ženou tak se ji při chatování ptám jestli má doma sprchový kout nebo vanu a jestli leží dlouho ve vaně anebo jen sprchový kout a jen zvenčí omyje vagínu a nazdar. Škoda že je tak těžké najit partnera na celý život a člověk potřebuje sex já teda denně, no a takto jsem dopadl. Koupil jsem si silikonovou pannu a tak jsem se odřel že už na ni nelezu. Zlatá žena s léčivou vaginou ale kde ji vzít tu ženu.. Ted jsem v háji protože mám podřeniny a asi mykozu.. anebo kvasinky..
Yurick
7. 7. 2017 3:36:05
vubec mi nevadí nadměrný sex a ani bolavý penis od masturbace či nadměrného sexu to je bezva když po uspokojení mužu zas a i když je vyčerpán a pobolívá když ho ve vagině rozhejbu je po bolesti vždy mi šlo o prožitek orgasmu bolest jsem ignoroval a kolikrát to šlo do ruda ale ani kvasinky a ani mykoza ani nic podobného jsem neměl a to jsem mohl kolikrát denně jsem chtěl. Problém nastal po jednom rande a vyspaní se s tou dotyčnou, samota a sexualni absence je nepřijemná zvlaste když to potrebuju denně a o vikendu i vickrát. doposud jsem nic neměl a oteklí penis přemasturbací či přesouložením mi nevadil to bylo zdravé oteknutí žadna zjevná nemoc. Až po te noci s tou dotyčnou, lituju toho dostal jsem od ni kvasinky a popichala mě chlupy nedoholenymi na vagině, kdybych měl svoji ženu tak bych to nechytl ale ja potrebuju sex, na misto rukou jsem hodně penez investoval do silikonovky ale to je jiny příběh. Prostě ne s každou ženou mam stejné PH při styku je těžke najit partnera co to bude klapat a neomrzi ho denní sex a jde hledat jinam. Jenže dnes to funguje každy s každým a potom to tak dopada. Snad se uzdravím rychle.. Přeji všem pevné nervy..

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot