20489  8. 12. 2010 18:31:45

Veľká chuť do jedla, tehotná?

Dobrý deň,
ja som mala s priatelom pred 9 dnami nechraneny poh.styk, teda na plno a uz druhy den pocitujem raz na pravej a raz na lavej strane take popichovanie a tiez bolest v oblasti križov čo nikdy nemávam a ďalsia vec, nie som nejaky veľky jedak, ale vecer som strasne hladna, ale neskutocne aj ked sa najem a za polhodinku som zase strasne hladna, jedavam aj o polnoci a rano nemozem do seba zase nic dostat-strasna nechut do jedla. Mavam aj vytok taky husty a biely, ale nesvrbi ani nezapacha, myslite ze mozem byt tehotna a toto su zacinajuce priznaky? Menzes mam dostat 14.12.a vždy ma pred nim minimalne týžden strasne bolia prsia a teraz vobec nic. Ďakujem vam

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Příznaky jaké popisujete, nemusí nutně znamenat těhotenství, ale jediná možnost, jak to vyloučíte, je udělat si v době očekáváné menstruace (pokud se nedostaví) těhotenský test. V případě nepravidelného špinění a bolestí v podbřišku se raději obraťte na gynekologa.

Komentáře uživatelů ...

9. 12. 2010 22:53:22
dobry den,chcem dodat,ze dnes som mala taky slaby hnedy vytok ako ked mam pred menstruaciou,ale ta ma prist az 14.12 a taky vytok mavam najviac dva dni pred tym a tiez mierne bolesti v podbrusku,moze to znamenat tehotenstvo.
28. 12. 2010 11:34:04
ahoj, ako to dopadlo? si ci nie ci tehotna?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk