20502  8. 12. 2010 20:41:50

Moja priateľka s iným!

Zdravím vás.
Predvčerom som stretol svoju priateľku s inym, vôbec na mňa nikdy nemala čas a zrazu si ho našla a využila ho s inym.Keď som to videl tak som dostal záchval agresie a došlo k potyčke. Od vtedy som strašne zúfalý Často myslim na smrť a prejem si ju. Nenávidim okolie i seba samého, k okoliu sa správam veľmi podráždene a často to končí potyčkou, neviem čo mam robiť veď komu by už len záležalo na nejakom týpkovi ktorému je sotva 16 rokov, nevídim v sebe nič len to najhoršie čo sa dá pozriem sa do zrkadla a napľujem si do tváre aky som odporný.
Je mi to veľmi trápne písať to tu ale ja už nevidim žiadnu cestu.Na ničom mi nezáleži a na sebe už vôbec.Prosím vás veď uznajte že takých aký som ja treba len zničiť.Kto by mňa už len chcel do života veď ani pes na mňa nepozrie ani len bicykel o mňa nikto neoprie a nie to už nájsť si niekoho =(.Môžem sa hnusiť sám sebe ?.Moje sebavedomie je veľmi malé ba až v mínuse.Podľa mňa je každy krajši , lepši , vždy sa vidím v tom najhoršom svetle.Ja už si neviem rady prosím vás ako ďalej ja už som zúfaly.Veď sa len pozrite na to foto a hlavne si preto neopľujte obrazovku.=(

Moja priateľka s iným!

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Neblázněte. Nakonec je dobře, že i fotku jste přiložil, protože Vám mohou i ostatní potvrdit, že už na první pohled jste úplně normální, sympatický, pohledný mladý kluk. Jen z očí je vidět naštvání z toho, co se Vám stalo, no možná i ta celková podrážděnost a nespokojenost. Ale to je opravdu to jediné "negativní". Čas od času přijdou dny, kdy se nám chce před světem zalézt a nevidíme východisko. To, že jste odhalil podstatu problému s Vaší přítelkyní je vysvobození! Konečně už skončí vztah, který nefungoval a může přijít třeba nový. Je Vám teprve 16 let, máte toho před sebou ještě tolik! Proto se nejdříve ze zklamání musíte "oklepat", na chvilku pusťte holky z hlavy, víc se pusťte do toho, co Vás baví. Nadbytek "vzteklé" energie zkuste zužitkovat ve sportu. Uvidíte, budete překvapený, jaké výborné výsledky se brzy dostaví, tak jako jiným takovým podobným "drsňákům", kteří se pustili do fotbalu nebo do hokeje. Takže ještě dnes si zkuste rozplánovat, co podniknete 1. zítra, 2. co do konce týdne a 3. v průběhu příštího týdne. Za cílem se zotavit ze zklamání a zlepšit v životě, co se dá. Tak přeji hodně úspěchů!

Komentáře uživatelů ...

11. 12. 2010 21:36:58
ďakujem vám =)
11. 12. 2010 22:36:45
prezila som to co ty..nacapala som ho s inou..nesmies si zobrat kvoli tomu zivot, aj ked sa trapis..vyuzi kazdu minutu naplno, trav cas s priatelmi, rodinou..ver, ze sa tvoje srdce zahoji..tak ako moje, len to chce cas..ona ti za to nestoji, ked sa dokazala takto ponizit..kup si nieco po com tuzis, urob si radost..zivot ci s nou, alebo bez nej ide dalej..a na svete je vela dievcat, co si zasluzia este tvoju lasku..drzim ti palce...prve mesiace boli peklo, ale uz je dobre..bude aj tebe
17. 1. 2011 5:09:54
Seš úplně normální kluk se zbytečnými komplexy. Obličej dobrý,máš hezké oči, obočí i rty, nevím, jak postava. Pokud tam nejsi spokojený, pomůže posilovna. Vůbec sport pomáhá od trápení.Je dobrý se zakousnout i do koníčků, co máš, stýkat se s kamarády... Drž se hesla, kdo nestojí o mě, na toho já kašlu dvojnásob.Rozhodně se jí nevnucuj. V těhle letech je normální, že vztahy trvají jen krátce. Věř zkušený ženský, že všechno přebolí a za čas se tomu jen zasměješ a ani bys ji už zpátky nechtěl. A co se týče tvýho sebevědomí. Věř mi, že mindráky má každý. Nikdo nejsme dokonalý. Já jsem třeba celý život tlustá, na ruce mi chybí tři prsty a přesto jsem se dobře vdala a jsem spokojená. Vždyť kolik lidí se třeba narodí postižených a musí se s tím poprat. A ty jsi mladej pěknej zdravej kluk, jen trochu nešťastnej a zamindrákovanej.Dělej, co tě baví, choď mezi lidi, buď milej a veselej a uvidíš, že se i nějaká další láska zase objeví.Hodně štěstí.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy