20536  9. 12. 2010 18:00:48 - lukino07

Moje semenníky

Dobrý deň, poprosil by som o radu:
Za odpoveď ďakujem. Do takejto poradni píšem po prvý krát. Mám problem so semeníkom lavy je vyvinuty v poriadku sa mi zda ale lavy je od praveho mozno aj 4krat mensie.a casto sa mi stane ze sa dostane do podbruska ci ako to nazvat a musim ho vratit do mieska.myslite ze bude nejaky problem s plodnostou?a este mam problem taky ze sa velmi skoro vzrusim staci len myslenie na nieco prijemne a som vzruseny no a potom s partnerkou dlhsie ako 30sekund to nevydrzi a dosahujem erekciu s ktorou tiez neviem ci je vsetko v poriadku. Malo kedy sa podari ozaj vystrek ok ale zvacsa to je skoro len ako vytecenie slaby vystrek. Nebude v tom problem? S velkostou sa asi velmi neda robit ze? Ak je v klude tak dosahuje moj penis tak max.5 cm obcas viac no ako sa vzrusi tak dosahuje tych 15. Ďakujem za posudenie mojho problemu a dakujem za odpoved

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak najskôr si ujasnime pojmy: EREKCIA je stoporenie penisu, teda to, že sa vám penis postaví pri vzrušení. Neviem koľko máte rokov ale podľa vyjadrovania si myslím, že ste veľmi mladý a neskúsený, takže v tomto mladom veku je normálne rýchle vzrušenie ako aj rýchla ejakulácia/ výstrek semena. Ejakulát nemusí z penisu striekať do diaľky ako ste to možno videl v porne ale kľudne môže z penisu pri ejakulácii vytekať. To vašu plodnosť neznižuje. Čo sa týka veľkosti vašich semenníkov, tak s tým sa budete musieť obrátiť zrejme na lekára. Pokiaľ je rozdiel veľký a na prvá pohľad viditeľný, tak niečo v poriadku skutočne nebude a je nutné odborné posúdenie, to sa na diaľku bohužiaľ adekvátne vyriešiť nedá!

Komentáře uživatelů ...

9. 12. 2010 21:56:04
To, že je vyvinutý jen jeden semeník, na produkci spermií stačí, takže plodnost by to ovlivnit nemělo. Přesto být vámi, bych s tím zašel na urologii, aby vás vyšetřili. To, že jedeno varle (semeník) nevyrostl, přece musí mít nějakou příčinu. Ani to, že sperma nevystříkne ale jen vyteče, vůbec nevadí. Na plodnost to vliv nemá. Délka 15 cm v erekci je dobrá. Čili opakuji - nic neskazíte tím, že si necháte vyšetřit, proč se jedno varlátko nevyvinulo. Jinak je vše v pořádku.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot