20537  9. 12. 2010 18:09:17 - radekk

Již tradičně - předkožka

Dobrý den.
Asi před půl rokem jsem začal sledovat, že po styku s manželkou mi natéká předkožka, která po koupely a několika desítkách minut splaskla a vše bylo v pořádku. Dnes je situace bohužel jiná. Dnes mám problém převléci předkožku přes žalud (připadá mi nateklá-pokud by nebyla tak si myslím že by bylo vše opět v pořádku) i v klidu a to zjm.proto, že mi předkožka praská a dost to pak bolí (přetahování) při koupely je to lepší kdy dojde k navlhčení pokožky. Také mi penis svědí. Také jsem provedl u obv.lékaře stěr, který objevil kvasinky ale ty jsou prý jen zástupný problém-prý mohu mít nějaký ekzem. Můžete mi dát prosím radu jinou než že mám navštívit urologa. Vím ten by pomohl nejlépe, ale prosím zkuste to :-) děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte fimózu, zúženú predkožku a musíte to riešiť s urológom. Vhodná bude obriezka. Aj po prekonanom a nie včas liečenom zápale môže dôjsť k fimóze u muža, ktorý pred tým mal predkožku v úplnom poriadku.

Komentáře uživatelů ...

10. 12. 2010 15:38:36
tu vám nič nepomože,len urológ s následnou obriezkou a budete mať raz a navždy pokoj.Iná rada nie je platná.Zákrok trvá 20 min. a po 2týždňoch sa budete cítit šťastne.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot