20546  9. 12. 2010 23:08:55

Bolesť penisu pri opätovnej erekcii

Čaute, chcel by som sa spytať:
chalanov na to ze ci je bezne ked maju po opätovnej erekcii po orgazme bolesť v penise. Jednoducho ked sa spravim a potom sa mi znova postavi tak v klude to boli pri styku uz nie ale potom sa to stale opakuje a bolest zintenzivnuje. Viete nejak poradit prosím?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ale pri prvom styku alebo pri prvej ejakulácii žiadny bolesť nie je, však? takže o nič vážne sa nejedná. Po prvej ejakulácii je penis a hlavne žaluď veľmi citlivý na dotyk a preto ďalšie pokusy o styk, či ejakuláciu pri masturbácii, nemusia byť až tak príjemné a môžete pociťovať aj bolesť. Zabránite tomu tak, že mu doprajete odpočinok alebo nebudete mať po sebe viac ejakulácií ako jednu.

Komentáře uživatelů ...

10. 12. 2010 5:12:58
Je to zvýšenou citlivosťou penisu po prvej akcii. ( Celková citlivosť ešte zostáva po prvom vzrušení a prejavue sa ako bolesť. ) Je to bežné stáva sa to. Keby ste mal trochu väčšiu pauzu tá bolesť nebude tak intenzívna,( citlivosť pominie ) alebo nebude vôbec.
13. 12. 2010 22:38:06
diki moc za radu, pri prvej se vsetko OK a nastupuje to az potom tak som len premsyslal ci to nemoze byt nejaky problem ale po prestavke vacsej to je v pohode, tak dam na vase rady. dik este raz :)
25. 11. 2011 14:05:25
Ja mam podobny problem uz... no mozno aj 10 rokov. Erekcia a prva ejakulacia v pohode, ale ak sa mi nedopatrenim (niekedy aj bez vizualnej ci mechanickej stimulacie) postavi este raz v ten den, cely penis ma omina a je to jednoznacne neprijemne. Rozmyslal som, ci to nemoze suvisiet s tym, ze mam penis zakriveny na jednu stranu, s akoby "vyhryznutou" jednou stranou (nejaky vyvojovy defekt) a mam aj problem s tym, ze moj zalud ostava vacsinou makky, nenapusti sa krvou (ako bez erekcie). Napustenie mozem docielit len silou (zovrie nohy, alebo posadit sa a "zatlacit"). dost ma to frustruje a viacmenej sa sexualnemu styku s druhymi vyhybam. Ale zatial mi ziaden lekar nedokazal poradit. Momentalne (mam takmer 30) mam chut na sex niekedy (len) raz za tyzden-dva, ak ejakulujem, casto citim bolesti nielen v penise, ale aj akoby v semnnikoch ci na perineu. Mozno je to predrazdenim? Alebo tym, ze masturbujem pomerne malo?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie