20670  14. 12. 2010 9:12:49 - geronimo

Manžel se bojí se mnou souložit

Manžel se bojí se mnou souložit, aby ho zase po sexu nepálil pohlavní úd, zkrátka spodek. Jsem z toho zoufalá, protože jsme manželé krátce, i když už spolu žijeme 5 let a bojím se, aby si na sex nenašel někoho jiného. Je už starší a tvrdí, že si to raději bude dělat sám a se mnou se pohlavního styku raději vzdá a abych to nedramatizovala. Problémy nebyly pokaždé. Měli jsme za rok mnoho pohlavních styků, ale problém se vyskytl jen po některých. Ovšem praktiky máme stále stejné. Manžel tvrdí, že ho to pálí, když mám týden před menstruací, ale tím si nejsem tak jistá. Zpočátku jsme mysleli, že za to může moje nežehlené prádlo a nějaké moje kvasinky nebo zánět, ale když jsem byla v poslední době u gynekologa (nedávno, i zhruba před půlrokem), vyšetřil mě a pokaždé prohlásil, že mi nic není, zánět nemám. Kdybych měla nějaké kvasinky, předpokládám, že by to asi zjistil a léčil, ale pokaždé mi řekl, že výsledky dopadly dobře. Před časem jsem před stykem začala používat ubrousky Laktacyd, které si manžel pochvaloval, že když je používám, tak pak mu nic není. Ale před posledním stykem jsem zase použila Laktacyd, a přesto druhý den mi manžel oznámil, že má problémy. Prý za to nemůžu, že prý měl stejné problémy i u první manželky. Mě během styku ani po něm nic nepálí, věrná jsem, i manžel. Do sprchy občas použiju tekutý Laktacyd. Taky jsme s manželem mysleli, že za problémy může voda, kterou se normálně sprchuju, že má nějaké pro mě nevhodné složení. Manžel užívá mj. Detralex, ten mu pomáhá, taky Canesten/Clotrimazol. Ale já už nevím, co mám proti jeho problémům po sexu dělat. Už nevím, jak se mám hlídat a co mám přesně a kdy dělat, aby k problémům nedocházelo a my mohli mít spontánní sex. Manžel se sice po sexu hned umyje, ale jen se chvíli zdrží, už je problém. Ručníky máme každý svůj, i prostěradla jsem měnila, abychom měli čisto, ale v tom to asi není. Poraďte, prosím, mám z toho špatný pocit.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Váš manžel by mal vyhľadať urológa. Je totiž veľmi zvláštne, že s Vami pohlavný styk nechce mať, ale radšej bude masturbovať a ešte k tomu ho ani nenapadne to riešit. Ak k lekárovi nebude chcieť ísť, skôr by som sa zamyslela nad tým, či to nie je jeho dobrá výhovorka ako sa sexu s Vami vyhnúť.

Komentáře uživatelů ...

14. 12. 2010 9:43:37
Ešte by som vyskúšal nejaký nedráždivý lubrikačný gél ( je ich viac druhov a i viac by som ich skúsil )a potom ešte prezervatív. Verím, že vás to trápi ale vyskúšajte ešte toto.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie