20719  15. 12. 2010 18:57:01 - mimka30

Bílý výtok

Dobrý den, mam takovy problem:
Asi od doby kdy jsem zacala mit menstruaci /to je od 14/ ted je mi 20, mam bily vytok. Je to kdyz nemam menstruaci, takze behem menstruacemi musim stale nosit slipove vlozky. A nekdy me to dost obtezuje. Vybiram si sice takove ktere necitim a jsou pohodlne ale nebavi me stale si chodit menit vlozky a proste je nosit. Staci ze musim vlozky a tak pouzivat kazdy mesic kvuli menstruacia pak bych to nejradsi vynechala a po menstruaci si jednoduse oblekla kalhotky a sla. Neni tak intenzivni, no nekdy kdyz chodim tak to trochu citim jak to "tece". Je to takova bila hustsi tekutina. Nemam zadne zdravotni problemy a nic takoveho. Menstruaci mam pravidelnou takze si myslim ze zdravotni problem by to nemel byt. Ale proc to mam stale? Co to muze byt? A prestane to nekdy? Dekuji moc predem za odpoved

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Objednejte se na gynekologii, spousta výtoků je fyziologických a některé ženy mají hojnější produkci poševního sekretu. Domluvte se s lékařem na kultivačním vyšetření, abyste vyloučili i případnou infekci.

Komentáře uživatelů ...

18. 12. 2010 16:23:12
je to normalne, ma to skoro kazda zena, posva nemoze byt sucha.nechpaem naco nosis vlozky, to je toho tak vela?ak je toho prilis vela chod k doktorovi.
mimka30
20. 12. 2010 19:08:28
no ne jako prilis moc,ale tak se stane ze kdyz mam kalhotky od toho mokre tak kdyz si sednu tak to muze prepustit i na kalhoty vis?a neni fajn chodit s flekem na zadku vis jak ne..takze proto je musim nosit.diky
21. 12. 2010 9:57:58
tak to je potom asi chorobne lebo ja to tiez mavam ten vytok ale nie tak vela. tak radsej chod k doktorovi, on ti uz povie ci nahodou nemas zapal.lebo ono ani nemusis citit problemy a moze tam nejaky zapal byt.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky