20729  16. 12. 2010 10:28:38 - hooneyy

Je to mykóza?

Dobrý den,
minulý týžden som mala styk prvý krát s novým partnerom použili sme ochranou, ale kedže to trvalo píliš dlho, skoro 3 hodiny, partner si ho dal dole a o chvilu skončil, samozrejme mimo mna. Na druhý den som začala cítiť pálenie, svrbenie aj bolenie, môže to byť následkom dlhého pohlavného styku s kondomom? V oblasti vchodu do pošvy ma to strašne štípalo ako keby som mala zodranu kožu a o dva dni som začala mať biely povlak a silný hustý biley výtok, bolenie prešlo aj pálenie, len ma to stále svrbí. Mmôže ísť o mykozu, alebo sa mam obávať niečoho horšieho? Už raz som mala mykozu po antibiotikách, ale už si napemätám či to bolo takéto. Ďakujem za odpovede.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
3 hodiny súložiť nie je veľmi prirodzené a následky to rozhodne ponechá. Príznaky, ktoré máte môžu skutočne naznačovať mykotickú infekciu. Mala by ste vyhľadať gynekológa a liečiť to.

Komentáře uživatelů ...

16. 12. 2010 13:12:53
ano je to mykoza, ja ju mam skoro kazdy mesiac, co doberiem tabletky, stale sa mi vracia, musis ist k lekarovi alebo chod do lekarne a kup si canesten combi, je tam tableta a masticka, malo by ti to prejst. drzim palce
16. 12. 2010 18:46:40
dakujem pekne...
16. 12. 2010 21:33:48
taktisto mám ten problém. Krátko po prvom pohlavnom styku som mala takisto pocit pálenia, svrbenia, biely až priesvitný, hrudkovitý výtok. Lekár mi potvrdil mykózu. Teraz ju mám znovu. Ale, v oblasti vchodu mam vyrážky, môže to byť spôsobené zápalom ?

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky