20735  16. 12. 2010 15:40:05 - evka85

Môžem byť tehotná?

Dobrý deň.
Chcela by so sa opýtať či môžem byť tehotná, keď som mala pohlavný styk den po menštruácii.O 10 dní na to ma začali veľmi bolieť prsia, mám ich strašne citlivé a naliaté, k tomu mám nafuknuté bruško, ktoré ma stále pobolieva. Menštruáciu mám dostať az koncom decembra. S manželom si veľmi želáme malé miminko.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Teoreticky být těhotná můžete, ale takto Vám nemůžu odpovědět stoprocentně, jak jistě chápete. Pokud jste měla jen ten jeden pohlavní styk den po menstruanci, šance není veliká. Většinou dochází k otěhotnění v polovině cyklu, pokud máte menstruaci po 28 dnech, tak bývá ovulace 14. den cyklu. V tomto období, pokud se snažíte o miminko, se doporučuje pohlavní styk. Musíte být trpělivá a vyčkat do termínu menstruace a pokud se opozdí, tak si udělat těhotenský test. Držím pěsti!

Komentáře uživatelů ...

9. 1. 2011 21:04:01
dakujem za odpoved, ale predsa potvrdilo sa, ze som tehotna.tak sa s manzelom velmi tesime.znepokojuje ma akurat to , ze asi vo 4tt sa mi vyhodili herpes na ustach, ale bol iny ako tie co som mala ked som nebola tehotna.bol maly, vobec nemokval a nebolo ho vobec vidno.a teraz som v 6tt a zacalo ma boliet hrdlo.zacala som brat homeopatiu homeogene9 a za den to preslo.ale mam zly pocit z toho herpesu a hrdla ci to nemohlo ohrozit plod? co vy na to?
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 1. 2011 16:46:17
Pokiaľ bežne na herpes trpíte, tak nie je nič vážne, ošetrite si ho ako bežne robíte. Niekedy postačí len zubná pasta. Ani bolesť v krku nie je pre plod škodlivé, takže sa o tehotenstvo obávať nemusíte.
14. 1. 2011 20:22:42
No dakujem za odpoved. neviem ako mam chapat,co znamena "bezne". mala som herpes asi 5 krat v zivote a pocitam to aj s tym poslednym co som mala teraz.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk