20736  16. 12. 2010 15:45:37 - matesSk

Uráz pohl. orgánov

Ahoj, mám 15 rokov.
Táto poradňa je super. Chcem sa spýtať. Pred asi 2 týždňami som dostal loptou medzi nohy. Na penise som mal krv, žila čo držala predkožku bola natrhnutá. Teraz to už je Ok len sa mi zdá tenká. Chcel by som vedieť, aká hrubá má cca byť. Potom, pri obidvoch semenníkoch mám akúsi "žilu". Na dotyk nebolí. Treba s tým ísť za doktorom? A posledná otázka. Na to, že mám iba 15 môj penis má 17cm a chcem sa spýtať, či to neni nadpriemerný rast alebo čo. Ďakujem za odpoveď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ nemáte žiadne bolesti po úraze, tak nie je nutné lekára vyhľadať. Na toho by ste sa mal obrátiť, ak by problémy pretrvávali dlhšiu dobu a nedochádzalo by k žiadnemu zlepšeniu.

Komentáře uživatelů ...

17. 12. 2010 11:47:33
Tak 17 cm, to už je slušná míra (předpokládám, že je to délka v erekci. Kdyby to bylo naměkko - tak nechci vidět to poleno, když stojí) Ale není to ještě nadměrné. To, co drží předkožku, není žíla, ale UZDIČKA. (potěš Pánbů, kdyby se poranila žíla - to by byl fofr!) Nechápu sice, jak se může natrhnout nárazem míče, ale jestli se zahojila, tak to nech být. Stává se, že se natrhne nějakým prudkým pohybem při sexuálních hrátkách, pak by bylo lepší si ji nechat upravit na urologii, ale zatím si s tím nedělej starosti a buď rád, že máš tak velký penis a zabránil, aby tě ten míč trefil do varlat (semeníkov) - to by bolelo víc. A ty žíly, které nahmatáš od varlat, to jsou chámovodové pletence. Je to chámovod - tím odcházejí spermie z varlat do předstojné žlázyx - a cévy, které zásobují varlata krví.
17. 12. 2010 12:26:15
No .. A aká hrubá tá uzdička má približne byť ? Lebo sa mi zdá byť poriadne tenká .
17. 12. 2010 12:39:46
Těžko popsat - těsně pod ústím močové trubice je široká asi jen 1mm. Zkus si googlem najít nějaký anatomický obrázek stopořeného penisu se staženou předkožkou, zobrazený zespod. Dobře je to vyfocené na stránkách Sexus, kapitola Předkožka - její funkce a vzhled. Odkaz sem dát nemohu, ale to jistě najdeš.
17. 12. 2010 12:43:59
Ďakujem :)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot