20755  17. 12. 2010 12:26:11 - comm

Odstranění bradavic HPV

Zdravím, byl jsem na vyšetření
můj předchozí příspěvěk http://www.omimine.cz/Home/Detail?Id=20485 je to na fotce ten spodní útvar pod tím co je největší. Prý jediny vykazuje známky genitální bradavice.
Ale o to mi nejde, doktor mě prohlédl, a řekl že zatím kvůli jednomu malému útvaru nemá cenu s tím nic dělat a mám prijit za 5 týdnu na kontrolu. Odstranění by prý proběhlo pomocí "elektrického vypálení v ambulantní nárkoze, a že prave kvuli jednomu utvaru me nechce uspávat. Me to prijde takove divné a chci se zeptat zda to divne je nebo ne? Dekuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Neviem ako by som vám mohla pomôcť, nemôžem odstrániť bradavicu namiesto lekára, pokiaľ lekár zvolil takýto postup, tak s tým sa nedá nič robiť. Môžete si kúpiť v lekárni krém na genitálne bradavice a tým by sa vám tá bradavica mohla podariť odstrániť. Rovnako je možné bradavicu odstrániť dusíkom alebo skalpelom a stačí len lokálne umŕtvenie a nie celková narkóza. Skúste sa o týchto spôsoboch s lekárom porozprávať, či by vám to doporučil alebo nie. Rozhodnutie je vždy na lekárovi.

Komentáře uživatelů ...

24. 12. 2010 0:04:44
Četl jsem že je možné použít "Duofilm" který se používá na bradavice jako takové. Kdysi jsem používal nějakou specifickou mast ale ta stála okolo 500kč ale na druhou stranu je to podle mě lepší pro lidi kteří buď nechtějí chodit na operace nebo se stydí se svými problémy.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie