20878  22. 12. 2010 17:03:45 - antonio

Fordyce´s spot ještě jednou

Dobrý den plná poradna tohoto problému a s obrázky.
Já mám už delší dobu tyto pupínky. Tento čas se holím, ale dříve jsem se neholil a měl jsem je také.chová se to jako klasický uhrák a také tak bolí. Je to také nepříjemné vysvětlovat partnerce, proč mám uher na penisu.
Má otázka zní: pomohl by třeba nějaký odvar či mast na očistu? Samozřejmně si uvědomuji, že návštěva lékaře by též prospěla. Děkuji za brzkou odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Keďže ste si ten istý problém našiel v našej poradni, tak je vhodné potom si prečítať aj odpovede pod danými dotazmi. Nič iné ani vám nepoviem, že je to fyziologické a nelieči sa to. Ak si to aj napriek tomu chcete dať odstrániť, využite laser.

Komentáře uživatelů ...

22. 12. 2010 17:43:28
nie nepomohla ma to skoro kazdy nic na tom nieje ak niesi jej prvy tak to uz predtim urcite videla. Myslim, že sa to da odstranit ale laserom alebo niecom takych a to by som neriskoval
22. 12. 2010 21:28:11
mně to pripada jako obrovska civilizacni choroba. drive to nebylo. drive se taky chlapi ani tedy zeny neholili. celou pubertu jsem mel bedary vsude, bylo to hnusny, a ted je nemam, jen na pindouru, no to je skandal.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot