20896  23. 12. 2010 12:28:36 - montecristo

Obavy z nadviazania partnerského vzťahu

Dobrý den.
Před několika lety jsem studoval na univerzitě. Našel jsem si tam přítelkyni, druhou ve svém životě. Ta první, s tou jsem chodil dva týdny.Při prvním styku jsem neměl kondom, nechtěl jsem riskovat, tak mi ho akorát honila. Honila mi ho strašně dlouho, asi hodinu a tvrdě, až to bolelo, k ejakulaci nakonec nedošlo. Po jejim odchodu jsem nemohl usnout. Když jsem se podíval, měl jsem na penisu vytvořenou asi 0,5 cm velkou bublinu, začínající u uzdičky.
Bál jsem se jít do nemocnice, protože jsem předtím v dětsví byl na pročištění, protože jsem špatně močil a strašně mě to bolelo, když mi tyčinkou čistili močový kanál. Od té doby jsem ale holku skoro neměl, pouze 2 náhodné pohlavní styky
Myslím že ve mě ta bublina zůstala. Je to už 6 let a stále mám nějakou zábranu zbalit dívku. Měl bych navštívit sexuologa, anebo mi poradíte něco jiného?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Strach, ktorý máte spadá skôr pod oblasť psychológie. Avšak je zvláštne, že máte strach z nájdenia partnerky, no 2náhodné pohlavné styky ste mali a predpokladám, že aj úspešné. Ja Vám odporúčvam nájsť si psychológa, aby ste zistili, prečo sa tak bojíte a v čom je problém.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy