20917  24. 12. 2010 12:37:27 - alica700

Problém s erekciou

Dobrý deň, prosím Vás o radu.
Môj priateľ má 34 rokov, sme spolu 6 rokov a doteraz bolo všetko v pohode. V poslednom čase (asi mesiac) sa mu stane, že počas styku sa mu celkom stratí erekcia. Chce kvôli tomu vzťah ukončiť a nie je ochotný ísť do poradne, preto sa chcem opýtať aspoň takýmto spôsobom, čím to môže byť spôsobené. Ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je nutné vyšetrenie, bez neho sa mu veľmi pomôcť nedá. treba zistiť aká príčina tam je a lekár sa ju vhodnou terapiou pomôže odstrániť. Vzťah ukončovať kvôli tomuto je skutočne nelogické a prehnané, radšej nech to rieši s lekárom ako sa rozchádzať!

Komentáře uživatelů ...

25. 12. 2010 8:48:04
Zdravím. Chce kvůli tomu vztah ukončit? To je nějaké podivné. Také se mi občas stane, že s novou partnerkou erekce padne, ale je to spíše díky tomu, že jsem stydlivý a zvykám si a je to lepší a lepší. :-) Rozhodně není chyba v ní, moc se mi líbí. Stejně tak si myslím, že není chyba ve Vás. Čím je chlap starší, tím méně jej erekce bude poslouchat. Určitě bych kvůli tomu ale nechtěl měnit partnerku, to je dle mého blbost. (je mi 28 let)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie